Magasinet M!

Trusser til enhver lejlighed: Find det perfekte par til din stil!

Det perfekte par trusser skal kombinere både komfort og stil. Derfor er det vigtigt, at du vælger de rette trusser, næste gang du opdager, at du ikke har et eneste par, der er flotte nok til den date, du skal på. Her kan bambus være svaret. Det er nemlig et materiale, der både er enormt blødt, virker svedtransporterende og samtidig ser flotte ud. Se udvalget af bambus trusser, så du kan købe nogle trusser, der både er meget behagelige at have på og flotte at kigge på. 

Uanset om du leder efter et par løstsiddende boxershorts til hverdagsbrug, enkle hipsters til fritidsaktiviteter eller en smuk g-streng til at skabe det særlige look, så kan du finde et par bambustrusser, som passer perfekt til dig.

Trussernes farver og materialer

Trusser er et af de vigtigste elementer i en garderobe, og derfor er det også vigtigt at have et godt overblik over de seneste trends inden for trusser. Bambustrusser stormer frem på markedet, fordi materialet er både åndbart, antibakterielt og blødt. Det er i modsætning til trusser lavet af eksempelvis elasthan og polyester - altså plastik - som ikke lader huden komme af med sin naturlige fugt. 

Bambustrusser fås i næsten lige så mange farver som trusser i andre materialer, herunder sort, hvid, blå, bordeaux og beige.

Tips til at finde den perfekte pasform i trusser

Alle numser og hofter er forskellige. Det siger sig selv, men det er ikke alle, der husker at tage højde for det, når de køber nyt undertøj. Og det er en skam. Det er nemlig til stor frustration, hvis du køber lækkert nyt bambusundertøj og så opdager, at de sidder virkelig dårligt. 

Før du køber, skal du få målt din talje og hofter for at få den mest præcise størrelse. Når du har fundet din størrelse, skal du overveje hvilken type trusse, du synes er rar. Der findes mange forskellige typer af trusser - fra lavtaljede g-strenge til high-waisted hipstertrusser. Vælg en model, som giver dig den rette pasform og komfort.

Ideer til hvordan du kan style dine trusser

Der findes mange forskellige måder at style sine trusser på, så de passer til ens look. Farven kan med fordel matche din BH, eller du kan overveje farvens spil mod din hud. Du skal selvfølgelig også huske på, at de fleste mennesker aldrig vil komme til at se dine trusser. Derfor handler det om, at du skal style dine trusser, så du føler dig godt tilpas. Køber du bambustrusser skal det være fordi, du bedst kan lide det materiale.

Lad dine personlige præferencer guide dig, så du vælger et par trusser, der giver dig den bedste komfort og selvtillid.

ANNONCE
Del

Seneste nyt