Magasinet M!

7 tv-serier, du skal følge med i

Mads Mikkelsen som kannibal, zombie-action og en royal møgunge, der fortjener verdens største olfert. Her er 7 serier, du skal følge med i.

 Hannibal (2013 - )

Kan du forestille dig danske Mads Mikkelsen som verdens mest kendte kannibal Dr. Hannibal Lecter? Det kan vi umiddelbart heller ikke, men ikke desto mindre glæder vi os sindssygt meget til at se, hvordan tv-serien, der bygger på filmene om den kære kannibal, kommer til at tage sig ud. 

Derfor skal du se den: Hey, den har en dansker i en af de bærende hovedroller. Og du er vild med gys, blod og gru.

Derfor skal du ikke se den: Folk, der spiser andre folk er ikke lige din kop te.

ANNONCE

 Justified (2010 - )

Den anmelderroste tv-serie Justified har en cool Timothy Olyphant som U.S. Marshalen Art Mullen i hovedrollen. Mullen flytter hjem til sin fødeby, hvor han med Lucky Luke-reflekser og et Hulk-temperament håndhæver loven på sin egen brutale facon. Første sæson kan fanges på Netflix.

Derfor skal du se den: Du er en sucker for westerns.

Derfor skal du IKKE se den: Du synes så'n noge' med pistoler er helt forfærdeligt.

ANNONCE

 The Following (2013 - )

En indespærret, psykopatisk seriemorder bruger sin seriemorder-charme (og internettet) til at inspirere ligesindede seriemordere til at begå mord for ham. Hvem sagde Charles Manson? Det er derfor op til den tidligere FBI-agent Ryan Hardy, spillet af Kevin Bacon, at forhindre flere mord i at finde sted.

Personligt havde vi nok bare hevet intetnettetstikket ud.

Derfor skal du se den: Du synes seriemordere er 'the shit'.

Derfor skal du IKKe se den: Du synes seriemordere er 'shit'.

ANNONCE

Do No Harm (2012 - )

Dr. Jason Cole er en succesfuld neurokirurg med et meget stort problem. Hver aften kl 20:25 og 12 timer frem skifter han nemlig fuldstændigt personlighed og bliver til den arrige og lede satan Ian Price. De to personligeder er ikke bedste venner og utilfredse med at skulle dele den samme krop.

Det skulle der gerne komme mange interessante situationer ud af.

Derfor skal du se den: Intresseant præmis, som vi ikke hat set tidligere i en tv-serie.

Derfor skal du IKKE se den: Fjollet præmis?

ANNONCE

The Walking Dead (2010 - )

Sæson 1 var ganske enkelt fænomenal. I sæson 2 havde skaberen og instruktøren af første afsnit, Frank Darabont (Shawshank Redemption) sagt farvel på grund af de voldsomme budgetnedskæringer. Og det afspejlede sig voldsomt i sæson 2, som sammenlignet med sæson 1 kørte for meget i tomgang og manglede zombie-action. Alt det bliver der i den grad rettet op på i tredje sæson.

Derfor skal du se den: Fordi serien (sammen med Game Of Thrones) er noget af det bedste derude lige nu.

Derfor skal du IKKE se den: Du er sart og hader blod og splattervold.

ANNONCE

 Wilfred (2012 - )

Årets komedie?

Elijah Wood spiller den maniodepressive Ryan, der en dag får nok og beslutter sig for at begå selvmord. Men det går ikke helt, som han håber det. Under sit mislykkede selvmordsforsøg bliver han bedt om at passe naboens hund, Wilfred. Problemet er bare, at Ryan ikke ser Wilfred som en almindelig hund, men som en rigtig person - i hundedragt.

Derfor skal du se den: Damn, det lyder så sort, at det kun kan blive godt.

Derfor skal du IKKE se den: Du er mere til humor a la Live Fra Bremen.

ANNONCE

 Game Of Thrones (2011 - )

31. marts ruller 3. sæson af verdens pt. suverænt fedeste serie over skærmen - i USA vel at mærke. Men takket være en vidunderlig ting kaldet "internettet" og HBO-streaming, kan vi allerede dagen efter nyde den brutale eventyrserie over dem alle, nemlig Game Of Thrones, herhjemme.

 

Derfor skal du se den: Forestil dig Ringenes Herre i en R-rated udgave med masser af blod, sex, nøgne damer og brutale krigere. Så har du Game Of Thrones.

Derfor skal du IKKE se den: Af uforklarlige årsager, bryder du dig ikke om blod, sex og nøgne damer. Eller også hader du møgungen King Joffrey så voldsomt at du arrigt kaster ting efter skærmen, hver gang han dukker op.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE