Magasinet M!

8 skuespillere, der hadede deres egen film

Det er ikke alle skuespillere, der er lige tilfredse med de film, de har medvirket i.

  Mickey Rourke

Film: Passion Play (2010)

Det sagde han: "Forfærdelig. Endnu en forfærdelig film". Sådan svarede Mickey Rourke, da han blev spurgt ind til sin film Passion Play med lækre Megan Fox i en af rollerne. Og da han efterfølgende fik at vide, at filmen langt fra ville få premiere i alle biografer, svarede han: "Det er fordi, den ikke er særlig god".

Awesome OG ærlig. Mickey Rourke er indbegrebet af cool.

ANNONCE

  Colin Farrell

Film: Miami Vice (2006)

Det sagde han: "Miami Vice? Den brød jeg mig ikke specielt meget om - Jeg synes den var stil over substans."

Aaargh, så dårlig var den da heller ikke.Ganske vist når Miami Vice ikke op på højde med Michael Manns tidligere film som Heat og Collateral, men vi synes faktisk, den er ganske udemærket.  

ANNONCE

  Alec Guinness

Film: Star Wars (1977)

Det sagde han: Inden I hidser jer op, tænder faklerne og hiver høtyvene frem, skal vi understrege, at denne udtalese kommer fra Alec Guinness og IKKE artiklens forfatter. Vi elsker Star Wars. Star Wars er awesome. 6 ud af 6 stjerner herfra. Yes? Godt, så kan vi fortsætte.

"Jeg kunne ikke længere få mig selv til at læse de forfærdelige, banale replikker op. Jeg havde fået nok af det sludder".

Så er det jo heldigt, at der er millioner af Star Wars-fans, der elsker dit "sludder", Sir Alec Guinness.

ANNONCE

  George Clooney

Film: Batman & Robin (1997)

Det sagde han: "Det var virkelig en omgang lort, og jeg var decideret elendig i den".

Bare rolig George, du var langt fra den eneste, der syntes filmen var elendig. Og hvis det er til nogen trøst, var du ikke den dårligste skuespiller i den film. Den pris går til Arnold Schwarzenegger som Mr. Freeze.

ANNONCE

  Mark Wahlberg

Film: The Happening (2008)

Det sagde han: "F***ing træer, mand. Planterne. Fuck det.

Mark Wahlberg henviser her til det hjernedøde faktum, at skurken i M. Night Shyamalans makværk The Happening er - træerne og planterne. Magen til hjernedød film skal man lede længe efter. 

ANNONCE

  Arnold Schwarzenegger

Film: Red Sonja (1985)

Det sagde han: "Det er det værste film, jeg nogensinde har lavet. Når mine børn er ustyrlige, bliver de sendt op på deres værelse og tvunget til at se Red Sonja 10 gange i streg. Efter det, er de langt mere medgørlige."

Han er en streng herre, ham Arnold Schwarzenegger.

ANNONCE

Shia Labeouf

Film: Indiana Jones og Krystalkraniets Kongerige

Det sagde han: Alt muligt negativt om filmen - efter filmen havde gået i biograferne og fået kritik af fans. Shia Labeouf var bestemt ikke glad for den fjerde Indiana Jones-film, som han mener fejlede stort set over hele linjen. Især fremhæver han den latterlige scene, hvor han sammen med en flok aber svinger sig igennem junglen i lianer som en anden tarzan. Den scene giver slet ikke mening. 

ANNONCE

  Sylvester Stallone

Film: Stop! Eller min mor skyder (1985)

Det sagde han: "Jeg har virkelig lavet mange elendige film i løbet af min karriere. Stop! Eller min mor skyder var den værste. Hvis du vil ha' nogen til at tilstå et mord, skal du bare tvinge ham eller hende til at se filmen. De vil tilstå alt efter 15 minutter."

Bare titlen på manuskriptet burde være en indikator på, at denne film nok ikke ville gå hen og vinde nogen Oscar.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce