Magasinet M!

9 spil, vi glæder os til i 2011

Vi går et stort år i møde på spilfronten. Her er 9 titler, vi glæder os meget til

Crysis 2

      

Crysis 2

Vi er i New York - eller resterne af byen om man vil. Året er 2023, og alle mennesker er evakueret fra byen, som er blevet overtaget af rummonstre. Nu er det din opgave at fjerne dem, inden de bevæger ud for at overtage resten af verden. Til din hjælp har du et Nanosuit 2, der - udover at se vildt blæret ud - beskytter din krop en hel del mere end de kamouflagebukser, nutiden soldater render rundt med. Du får da også brug for al den hjælp og alle de strategiske indfald, du kan komme i nærheden af, for de fremmede har ikke tænkt sig at give op uden kamp. Som et ekstra, fedt element kan du gå ind i de mange bygninger, kæmpe på forskellige etager og ødelægge huse undervejs. Snyd i øvrigt ikke dig selv for traileren nedenfor - en af de mest gennemførte, der endnu er lavet til et spil.

Forventet: Marts/april 2011

Se trailer

ANNONCE

 

 

Shogun 2: Total War

   
PR - 9 spil, vi glæder os til i 2011 PR
ANNONCE

Shogun 2: Total War

Vi er tilbage i Japan i det 16. århundrede. Landet, der før har haft en central ledelse, er i kaos og splittet op mellem adskillige klanledere, der alle kæmper om magten. Du træder ind i spillet som leder af en af disse klaner, hvor du ved hjælp af militær strategi, økonomisk snilde og diplomati skal kæmpe dig frem til det ultimative mål, nemlig at blive shogun - enerådig hersker over Japan. Spillet er et strategi-spil med fantastisk grafik, lyd og realisme, og dine valg undervejs får stor betydning for udfaldet, så tænk dig om, inden du trækker sværdet og sætter sporerne i hesten.

Forventet: 15. marts 2011

Se trailer

ANNONCE

Batman: Arkham City

  
PR - 9 spil, vi glæder os til i 2011 PR
ANNONCE

Batman: Arkham City

Arkham City er efterfølgeren til superfede Arkham Asylum. Spillet begynder et år efter det første spil. Myndighederne har så svært ved at holde på fangerne i byens fængsler, at de i stedet indhegner en stor del af Gotham Citys slumkvarterer, hvor fangerne så kan bo. Den nye bydel hedder Arkham City. Batman er ikke meget for den vanvittige plan, og da Two-Face fanger Catwoman og vil henrette hende foran alle fangerne, må Batman - det vil sige dig - banke på døren til Arkham City, hvor også Jokeren gemmer sig. Et spil, der rygtes at være endnu mørkere og ondere end sin forgænger ...

Forventet: Efteråret 2011

 

Se trailer

Deus Ex: Human Revolution

ANNONCE
PR - 9 spil, vi glæder os til i 2011 PR
ANNONCE

Deus Ex: Human Revolution

Vi er i 2027 - altså et stykke ude i fremtiden, men stadig 25 år før det første Deus Ex-spil i serien. På den måde er Human Revolution en forløber for de to andre spil i serien, hvilket giver gamle fans en ekstra dimension at glæde sig over. Du spiller sikkerhedsvagten Adam Jensen, der er blevet fuldstændigt smadret efter et angreb på hans firma, og derfor er hans krop blevet modificeret - blandt andet med et par seje metalarme. Og så er der ellers nogle banditer og en stor forbryderorganisation, der har lagt billet ind på at få solide tæsk. Som Adam Jensen må du igennem fem storbyer for at finde hoved, hale og bagmand i hele historien, og at dømme efter de trailers, der indtil videre er blevet frigivet, bliver det ikke en kedelig tur.

Forventet: Marts 2011

 

Se trailer

ANNONCE

 

Yakuza 4

PR - 9 spil, vi glæder os til i 2011 PR
ANNONCE

Vi er tilbage i byen Kamurocho, der er fyldt med stripklubber, barer og gangstere, men som noget nyt skal du ikke bare styre en enkelt person gennem spillet. Udover yakuza-bossen Kiryu spiller du nemlig også en lånehaj, en lejemorder, der er stukket af fra fængslet og en korrupt betjent. Du kan ikke selv bestemme, hvornår du vil styre de forskellige personer, men de har hver især en mission, som du skal løse og som undervejs binder historien sammen. Og turen gennem den rå underverden kommer selvfølgelig ikke til at gå stille for sig.

Forventet: Marts 2011

Se trailer

ANNONCE

 

Rage

mmm.dk - 9 spil, vi glæder os til i 2011 mmm.dk

Rage

Hvis du kan lide gyserfilm og spillet Fallout, vil du sikkert blive rigtig glad for det kommende spil Rage. Her spiller du en heldig fyr, der engang blev frosset ned i en kapsel, da en asteroide pludselig kom farende mod jorden. Da du vågner, er jorden forvandlet til en post-apokalytisk ødemark, hvor lov og orden er erstattet af små autonome samfund, gale mænd og vanvittige mutanter, der lurer i mørket. Og det må du så lige se at få styr på, inden resten af de heldige mennesker, der blev lagt i dvale sammen med dig, kan blive genoplivet. Rage er en blanding af et 1'st-person shooter - og et bilspil, da man undervejs skal deltage i forskellige løb med små buggyer, så man kan vinde penge. En spændende kombination.

Forventet: September 2011

Se trailer

ANNONCE

Gears of War 3

PR - 9 spil, vi glæder os til i 2011 PR
ANNONCE

Gears of War 3

Ny monstre, nye våben og nye karakterer. Og så selvfølgelig en masse nye udfordringer. Ja, der er nok at glæde sig til i det nye Gears of War, der ventes at udkomme i anden halvdel af 2011. Som noget nyt vil det desuden være muligt at være fire spillere samtidig, og hvis du har savnet at løbe rundt og blæse monstre i stykker i skikkelse af en pige, er der denne gang mulighed for at vælge mellem hele tre, seje fruetimmere. Glæd dig - det bliver stort.

Forventet: Efterår/vinter 2011

Se trailer

ANNONCE

 

Max Payne 3

   
PR - 9 spil, vi glæder os til i 2011 PR
ANNONCE

Max Payne 3

Det tredje Max Payne-spil i rækken har snart haft flere releasedatoer end GT5, der også var mange år undervejs. Senest har Rockstar Games bedt os om at stille os i kø i andet kvartal af 2011, så vi vover skindet og inviterer spillet ind på denne liste. Siden vi sidst var i selskab med Max Payne, er han blevet ældre og mere rå, ligesom han har slået sig ned som sikkerhedsrådgiver for en familie i Sao Paulo. At dømme efter de mange screenshots, der er frigivet fra spillet, betyder det dog ikke, at gode, gamle Max får lov til at lægge våbnene på hylden med sit nye 9-17-job. Heldigvis.

Forventet: Andet kvartal 2011

Se trailer

ANNONCE

 

Doom 4

PR - 9 spil, vi glæder os til i 2011 PR
ANNONCE

Doom 4

Det er ikke mange informationer, der er sluppet ud om det kommende Doom 4. Kun at det formenligt kommer til at foregå på jorden, at science fiction-forfatteren Graham Joyce har lavet drejebogen, og at det sikkert ikke kommer til at hedde Doom 4, men får en særlig undertitel. Og det er så det. Allievel er forventningerne tårnhøje, og flere internationale anmeldere mener, at det bliver det største spil i 2011. Vi krydser fingre og venter i spænding.

Forventet: I løbet af 2011

Trailer: Der er endnu ikke frigivet en trailer til Doom 4.

 

Hvilke spil glæder du dig til i 2011? Kom med dine bud i debatten nedenfor.

ANNONCE
Del

Seneste nyt