Magasinet M!

Anmeldelse: Grand Theft Auto IV

GTA IV - Godfather for Gamere

Anmeldelse: Grand Theft Auto IV

Rockstars GTA IV er uden tvivl det mest ventede spil i 2008. Ingen anden spilserie har på samme måde forstået at blande humor, vold og sex sammen og skabe noget, der er så... stort, noget, der gør spil til mere end dig og din controller, noget, der gør spil til en legende. Og lad det være sagt: GTA IV lever helt op til de forventninger

Som immigranten Niko Bellic rejser du fra Østeuropa til Liberty City for at bo hos din fætter Roman og udleve den Amerikanske Drøm anno 2008. Roman har i årevis tudet dig og din familie ørerne fulde med, hvor succesfuld han er i Amerika med hans luksusvilla, hans sportsvogn og kvinder med "big fake, American titties", som Roman kan lide at tale meget og længe om.

Da Niko når frem, er sandheden dog en hel anden og han må gribe ind, så han kan redde både sig selv og Roman, der har sat sig dybt i gæld til nogle pænt voldelige russiske lånehajer. Det her er jo Grand Theft Auto-universet, så i stedet for at overtrække sin kassekredit må krigs-veteranen Niko brænde, tæve, stjæle og dræbe sig igennem Liberty Citys gader i den ene mindeværdige mission efter den anden. Selvfølgelig holdt i Grand Theft Autos meget åbne stil, hvor man i høj grad kan løse missionerne, som man gerne selv vil.

Udover alle hovedmissionerne er GTA IV propfyldt med så mange detaljer og så meget overskud, at man snart får lov til både cyberdate, hacke politi-computere, spille dart, gå på strip klub og drikke sig stiv (med dertilhørende spritkørsel) med sine nye amerikanske venner.

Hvis GTA4 var en film ville den være the Godfather...med surround sound og high definition video. Dette spil - skal - være i din samling.

Platform: PS3, XBOX360
Pris: 599,-
Samlet karakter: 5/5

Husk også, at du kan være med i vores store GTA4-konkurrence, hvor du kan vinde både Xbox360-konsoller og GTA4. Det er stort.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt