Magasinet M!

Anmeldelse: Wii Fit

Lap på ølmaven med Nintendos festlige motionsgadget

Anmeldelse: Wii Fit

Man kan sige meget om japanere, men de forstår sig på gadgets. Nintendo er tidligere blevet rost for deres innovative Wii-konsol, og nu er kommet endnu et revolutionerende spilpåfund. Wii Fit er navnet på det længe ventede, hvide balancebræt, der har solgt over to millioner eksemplarer i Japan.

Fit-maskinen kan måle dit BMI-tal og undervejs fortælle, hvor mange minutter, du har bevæget dig i de medfølgende motionsspil. Spillene er delt op i kategorierne yoga, muskel, aerobic og balance. De to førstnævnte kategorier fungerer som rene fitnessøvelser (armstrækninger, mavebøjninger m.m.), mens resten er små, sjove Nintendospil i sportsgenren. De giver ikke så vild sved på panden, men man kan jo altid tage en runde mere, hvis ølvommen rager for langt ud over buksekanten.

Med spil som skihop og fodboldheadning er især balancekategorien rigtig sjov, og der går ikke særlig lang tid, før man får 'unlocket' nye spil og øvelser. Ikke alle spil har lige omfangsrige baner, men måske Nintendo kommer op med noget vildere i næste generation af dingenoten?

Som underholdningsindslag på den næste drukaften eller træningsmakker er Wii Fit velegnet, omend lidt dyr. Øvelserne kan nok ikke erstatte den ugentlige løbetur, men maskinen vil være et kærkomment supplement i de dovne vintermåneder.

Platform: Nintendo Wii

Pris: 800 kr.

Samlet karakter: 4/5

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE