Magasinet M!

Bond-håndlangere, der holder

10 af de bedste Bond-håndlangere nogensinde

Bond-håndlangere, der holder

Chang


1.
Navn (skuespiller):
Jaws (Richard Kiel)
Film: The Spy Who Loved Me + Moonraker
Kendetegn: Tykpandet, 2.18 meter høj krabat, med ståltænder, som han ynder at flashe i tide og utide.
Job: Freelance håndlanger, hyret af Stromberg og senere Drax, da forrige kontrakt... udløb.
1. drabsforsøg på Bond: I Egypten forsøger Jaws at kvase Bond ved at kaste en tonstung sten ned over ham. Bond undslipper.
2. drabsforsøg på Bond: Ombord på et tog angriber Jaws Bond og skal til at bide ham, da Bond tværer en smadret lampe ind i kæften på ham, så han får stød og blive smidt af toget. Jaws lander og børster støvet af sine skuldre og går væk.
3. drabsforsøg på Bond: Jaws forfølger Bond i en hektisk biljagt, men Bond undslipper i sin undervandsbil.
4. drabsforsøg på Bond: Efter Bond har slået Stromberg ihjel, bliver han angrebet af Jaws. Efter gentagne gange at hamre sin hånd ind i Jaws' rustfri gebis, bruger han en elektromagnetisk kran til at løfte Jaws (i tænderne) op i en tank med hajer. Jaws overlever.
5. drabsforsøg på Bond: Jaws kaster Bond ud fra en flyver i flere tusind meters højde. Bond stjæler en faldskærm fra piloten, i frit fald. Jaws lander i et cirkustelt, børster støvet af sine skuldre og går væk.
6. drabsforsøg på Bond: Jaws forsøger at kaste Bond ud fra en vogn på en kabelbane, men han overlever. Jaws derimod, braser med vognen ind i en klippevæg. Jaws lander og får hjælp af en bebrillet pige. Jaws bliver småforelsket.
7. drabsforsøg på Bond: Jaws jagter Bond i en speedbåd, men Bond slipper væk i en hangglider. Jaws derimod flyver udover et kæmpe vandfald.
8. drabsforsøg på Bond: Jaws holder Bond fanget for skurken Drax, men da Bond fortæller Jaws at Drax's racerene rumrejse ikke inkluderer Jaws (på grund af hans tænder) skifter Jaws side og hjælper Bond med at bekæmpe Drax.

ANNONCE
Del

Seneste nyt