Magasinet M!

Call of Duty: Mobile er slet ikke så forfærdeligt endda!

Hands down den bedste smartphone-shooter til dato.

5 ud af 6 stjerner

I en verden, hvor de fleste gamere (jeg selv inklusive) har afskrevet mobilspil på grund af mikrotransaktioner og dårlige controls, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg på nogen måde ville bryde mig om mobilversionen af Call of Duty, der simpelt har fået tilnavnet: Mobile.

 
Og ja, der er mikrotransaktioner i spil - og masser af dem...
 
Men. Spillet i sig selv er ikke dårligt. Det er faktisk virkeligt godt, altså virkeligt virkeligt godt.
ANNONCE

Efter at have brugt en hel aften og en halv nat, på at lege rundt med spillet, har jeg luret hvorfor. Det har lykkedes for Activision og Tencent, at udvikle de bedste fps-controls til en mobilplatform, jeg endnu har oplevet (Ja, jeg kigger på jer PUBG og Forrnite).

COD:Mobile tilbyder spillere to forskellige control-schemes: Simple - versionen der simpelthen auto-skyder, når dit sigte krydser en fjende - som er for noobs. Advanced, der tilføjer dedikerede knapper til manuel hipfire og sigte, og det virker pissegodt.

Du kan ikke tilføje en controller til spillet - Det er udviklet til touch-controls, og på den måde er alle med i spillet på samme præmisser.

Det, der gør COD:Mobile endnu mere fornøjeligt, er det fine lineup af klassiske, legendariske Call of Duty maps, der på en gang virker genkendelige, men også som om du er skrumpet lidt - og tilpasset den mobile platform. Nuke Town er med <3

Der er en række forskellige multi-player modes, Jeg foretrækker den klassiske 5 v 5 team death match, der nemt kan afgøres på en lokumspause, men der er også Battle Royale... Og ja, det er selvfølgelig muligt at queue op solo, eller med et helt team af dine venner. 

Mens grundspillet er super poleret, finder man en helvedes masse muligheder for mikrotransaktioner, der både kommer til udtryk i kosmetiske skins, experience upgrades til de forskellige våben, og et battle pass, der giver brugeren mulighed for at få meget mere loot, i takt med, at man stiger i graderne. Det betyder også, at der er en form for pay-to-win element over det, der nok primært er en faktor, hvis man ønsker at stige hurtigere på ranglisterne - og samtidighed har skills til det.

Når det så er sagt, er jeg ret imponeret over, hvor god denne mobil-shooter rent faktisk er - det havde jeg overhovedet ikke set komme! 

ANNONCE
Call of Duty: Mobile

Publisher: Activision og Tencent 

Platforme: Android og iOS 

Pris: Free-to-play med tonsvis af mikrotransaktioner 

Udgivelse: Ude nu 

Del

Seneste nyt