Magasinet M!

Check your tools: Slå to fluer med et smæk og få tjekket sundheden, mens du får efterset dit haveværktøj

Vi mænd er for dårlige til at gå til lægen; det virker så formålsløst at skulle bruge tid på det, når der nu ikke umiddelbart er noget galt. Men du overholder alligevel serviceeftersyn på din bil - og andre sager. Så hvorfor ikke gøre noget ved det?

I dag kan du få tjekket op på haveværktøjet samtidig med, at du får et helbredstjek. Så er det svært at finde på undskyldninger?

“Mænd har generelt mange undskyldninger for ikke at få tjekket kroppen, hvis noget føles anderledes. Problemet er bare, at hvis man venter for længe, kan det resultere i alvorlig sygdom. Hos Husqvarna kan vi opleve det samme med vores værktøj, hvis der ikke tages ordentlig hånd om dem. Værktøjet lever et hårdt liv og skal derfor også tjekkes en gang imellem,” forklarer Linda Neal, marketing manager for Nordeuropa hos skov- og haveredskabsproducenten Husqvarna.

Gå oftere til lægen, mand

Det gratis tjek af krop og havemaskiner finder sted mandag den 11. november mellem kl. 14.00 og 18.00 hos Husqvarna-forhandleren BMI på Jyllingevej 135 i København. Her kan man møde op med sit værktøj og samtidig få et gratis helbredstjek af sundhedspersonale fra organisationen REDMINKROP. For at undgå lang ventetid er det nødvendigt at booke en tid på forhånd på Facebook

ANNONCE
Del

Seneste nyt