Magasinet M!

Dansker slutter sig til den nye sæson af House of the Dragon

En "frygtelig kvinde" tilslutter sig rollelisten.

Den kommende 2. sæson af Game of Thrones prequel-serien House of the Dragon nærmer sig med hastige skridt, og det betyder at HBO for alvor er begyndt at dryppe med information om den kommende sæson af hitserien. 

Seneste nyhed er en af dem man kan tage klaphatten på for, for der er nemlig en dansk skuespiller der igen er med i Game of Thrones-universet!

ANNONCE
Amanda Collin som Lady Jeyne Arryn - Foto: HBO - Dansker slutter sig til den nye sæson af House of the Dragon Amanda Collin som Lady Jeyne Arryn - Foto: HBO

Det er Amanda Collin (Flaskepost fra P, En Frygtelig Kvinde) der i den kommende sæson har fået rollen som Lady Jeyne Arryn. GoT-fans husker nok House Arryn som herskerne af The Eyrie - slottet med himmelhullet og den mentalt forstyrrede ungprins Robert Arryn, der hellere end gerne ville sende sine politiske modstandere ud for "at flyve". 

I prequel-land er House Arryn dog ikke blevet helt tabt for hovedet endnu, og ifølge den officielle rollebeskrivelse fra HBO, er det et helt anderledes take på The Eyrie vi får i House of the Dragon: Som en af de få kvindelige herskere i Westeros har den unge Lady Jeyne Arryn (Amanda Collin) vist sig at være en dygtig og effektiv leder. Hun er klog, snu, ikke bange for at give sin mening til kende og beskytter nidkært det land, hun elsker. Aldrig gift, og efter at have nedkæmpet rivaliserende konkurrenter (ikke mindst sin egen fætter), forstår Lady Jeyne alt for godt udfordringerne ved at herske i en verden af mænd.

House of the Dragon får premiere på Max den 17. juni 2024. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt