M!

Chok! Gangnam Style er ikke længere den mest sete video på YouTube - her er den nye nummer 1

En amerikansk rapper har overtaget tronen som YouTube-konge fra Psy.

Chok! Gangnam Style er ikke længere den mest sete video på YouTube - her er den nye nummer 1

Du har danset idiotisk, sunget med og festet til den lyse morgen, mens tonerne til en af de største landeplager i nyere tid, Gangnam Style, buldrede ud af højtalerne. Psys "revolutionerede" Sydkoreas musikscene, så man ikke længere kun forbandt det med kvinder, der jamrede et eller andet uforståeligt, mens et band spillede på instrumenter, du kun vil kunne nævne en tredjedel af. Videoen dertil var dum, men vi åd det råt. For pludselig var det den mest sete på YouTube nogensinde. Men den tid er nu ovre. En ny spiller er på banen.

Ny og ny er vel så meget sagt, for du kender ham nok godt. Navnet er Wiz Khalifa. Han har sammen med Charlie Puth lavet sangen See You Again, hvis video i skrivende stund har - og hold nu tungen lige i munden - 2.909.601.173 visninger på YouTube (det tal ændrer sig hele tiden, så det er nok anderledes, når du læser det her). Det er ca. 11.5 millioner flere end Gangnam Style. See You Again har dog kun skullet bruge lidt over to år på at nå dertil, mens Gangnam Style, som skrevet, har præsteret det, den har, på fem år.

Men men men? Glæden kommer nok til at vare kortvarigt for Wiz og Charlie. For videoen til Luis Fonsis irriterende Despacito brager i øjeblikket derudad. Sangen, der har Daddy Yankee med på gæstevokal, og som findes i et Justin Bieber-remix, har allerede mere end 2,5 milliarder visninger på YouTube. Det vel at mærke blot siden januar, hvor den blev uploadet.

Nå, men nu har du da din fredags-playliste, hvis du er til sådan noget muzak.

Del