Magasinet M!

Cillian Murphys lookalike er ved at skabe en karriere på at klæde sig ud som Peaky Blinders stjernen

Den 47-årige gartner bliver ofte forvekslet med stjernen

Midt i den stadig stigende interesse for Peaky Blinders, har en 47-årig havemand fra Manchester skabt sig en lukrativ sidegesjæft, på at klæde sig ud som Peaky Blinders-boss Tommy Shelby. 

Det begyndte først for alvor at gå op for Scott Blower, at han delte udseende med en kendt skuespiller, da Peaky Blinders for alvor begyndte at blive populær i England tilbage i 2012-13. Dengang synes Scott at det var meget sjovt, og kunne blandt andet udnytte sit udseende, som han på mange punkter deler med Cillian Murphy, til at få opgraderinger på sommerferien til Marbella sammen med gutterne. 

Siden da, har han dog skabt en decideret sideindtægt, ved at dukke op til forskellige arrangementer, i fuld Peaky Blinder 1920'er mundering, i karakter som Thomas Shelby. 

Især det faste gig på Peaky Blinders-pubben i Manchester, er blevet et en god tjans der indbringer 500 pund per vagt, men den stigende popularitet af serien, betyder også at han får tilbud om at dukke op til temafester og fanarrangementer. 

ANNONCE

Men det er ikke kun events, der skaber forretningsmuligheder for Scott. Tilbage i foråret, kunne han fortælle til Ilovemanchester.com, at han får mange underlige forespørgsler, og at han blandt andet har oplevet en kvinde, der tilbød ham 1000 britiske pund, for at tilbringe natten med hende. Et tilbud, som Scott høfligt afslog, fortæller han. 

Gartneren der selv er fan af Peaky Blinders, er glad for mulighederne, som hans udseende har givet ham, da det giver ham en chance for at skære ned på tiden, i det opslidende job som gartner, der ellers har været han primære beskæftigelse. 

Relaterede nyheder: Peaky Blinders sæson 5 får dansk premiere den 5. september

ANNONCE
Ægte Cillian Murphy til sammenligning - Cillian Murphys lookalike er ved at skabe en karriere på at klæde sig ud som Peaky Blinders stjernen Ægte Cillian Murphy til sammenligning
Del

Seneste nyt

ANNONCE