Magasinet M!

Conor McGregor vil kæmpe imod 50 Cent

Bring the popcorn - vi er klar!

Conor McGregor er på godt dansk skide træt af 50 Cent. Det er han, fordi 50 Cent utallige gange har gjort grin med MMA-fighteren på Instagram, og nu har McGregor altså udfordret 50 Cent i ringen. 

På et af de omtalte billeder, som Fiddy har uploadet på de sociale medier, er McGregors hoved lagt over Britneys krop, med teksten "Is that you Britney. LOL". 

ANNONCE

McGregor troede tidligere, at de to var gode venner. Under opløbet til kampen mod Floyd Mayweather, brugte McGregor rapperen til at promovere kampen. Men efter adskillige memes, på specielt Instagram, tyder det altså på, at McGregor har fået nok.

McGregor valgte at kommentere på et af disse memes, at han mente at 50 Cent er en gammel mand, der ikke helt kan finde ud af memes, hvorefter MMA-kæmperen blev blokeret fra rapperens profil.

"Hver gang jeg er på Instagram, ser jeg noget nyt fra 50 Cent, hvor han poster memes på min bekostning. Så, jeg kommenterede et af billederne ´old man on the internet making memes´, og så blokerede han mig. Men, jeg får stadig tilsendt screenshots af det lort han poster. Så, 50 Cent, hvis du ser det her, så vil jeg gerne have en knock-off med dig. Lad os få stablet det på benene". 

Men, hvis du har fulgt lidt med på det seneste, så ved du også, at 50 Cent ikke er den eneste, som McGregor har set sig sur på. Under promoveringen for UFCs 229 event forårsagede McGregor kontroverser, da han begyndte med verbale angreb mod modstanderen Khabib. Hvorfor? Ja, fordi han er McGregor.. 

Senest har McGregor gjort sig bemærket til et pressemøde i Moskva, hvor han fortsatte de verbale angreb mod Khabib, denne gang han far, som blev kaldt for bl.a. kujon og McGregor viste også sin utilfredshed med den sidste kamp, som han mente ikke var professionel fra deres side. 

En ting er sikkert McGregors comeback bliver nok underholdende, uanset hvilken lejr man tilhører. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE