Magasinet M!

Conor McGregors UFC-titel ryger til vinderen af UFC223

Tony Ferguson vs Khabib Nurmagomedov

I december stod det klart, at UFC-forbundet, med Dana White i spidsen, ville fratage Conor McGregors mester-titel, ved førstkommende mulighed. 

Den mulighed opstår ved UFC 223, der finder sted 7. april (8. april i denne tidszone). 

UFC 223 trailer

UFC 223 er årets største MMA happening, og den nærmer sig med hastige skridt. Det finder sted i Brooklyn den 7. april, (I Danmark kan vi følge med på Viaplay Fighting/Sport - heldigvis uden pay-per-view) titelkampen er centreret omkring mødet mellem Tony Ferguson og Khabib Nurmagomedov. 

Vinderen af denne kamp, bliver tildelt titlen som undisputed letvægtschamp, og det betyder altså, at Conor McGregor mister titlen, når vinderen af UFC 223 er fundet. 

ANNONCE
Conor mister titlen den 7. april - Conor McGregors UFC-titel ryger til vinderen af UFC223 Conor mister titlen den 7. april

Ferguson vandt et foreløbigt bælte tilbage i oktober 2017 mod Kevin Lee, hans 10. løbende sejr i UFC-regi. Nurmagomedov har været ubesejret i 25 kampe. 

Hvem tror du, der rykker titlen? Bygger Ferguson videre på hans sejrsstreak, eller er det russeren Nurmagomedov, der tager den på rutinen?

ANNONCE

Vind gavekode til 3 måneders Viaplay Total

Men Viaplay Total har du fuld adgang til Viaplay Sport, Viaplay Serier, Viaplay Fighting og Viaplay Film - og dermed også UFC223. Lige nu, tilbyder vi en heldig læser 3 måneders abonnement til Viaplays streamingplatform, og alt du skal gøre, er at svar rigtigt på nedenstående spørgsmål. Så deltager du i lodtrækningen om koden. Vinderen udtrækkes onsdag den 28. april kl 15.00, og vinderen får koden tilsendt via indtastede e-mail. 

Deltag også i konkurrencen om et par MMA-handsker signeret af Conor McGregor

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt