Magasinet M!

DAM!ER: Mascha Vang

MMM kunne sagtens stå for Meget Mere Mascha. For det er lige præcis, hvad du får her:

DAM!ER: Mascha Vang

Helt nøgen er hun desværre ikke. Men det er dælme tæt på.

 

34-årige Mascha Vang er nærmest fast bestanddel på forsiden af de kulørte ugeblade, men det er efterhånden fem år siden, hun sidst har været på forsiden af M!. Vi gider selvfølgelig ikke skrive en masse sladder om hende, så i stedet tog vi hende med på en rejse gennem livet. Lige fra hendes opvækst i den lille landsby Byrsted, hvor hun åbenbart har strippet en del i det lokale gadekryds.

Hvordan bliver man den mest googlede person i Danmark i 2013?
Jeg ved det faktisk ikke. Jeg blev også virkelig overrasket. Tænk, at man bliver søgt mere end Rasmus Seebach og sådan nogle, som er vildt populære for tiden. Men jeg tror, at det må have noget at gøre med, at jeg fik barn i 2012, og så gik Nicolas og jeg fra hinanden i starten af året. Det må være sådan nogle ting, tror jeg.

(Bonusinfo: Mascha Vang og racerkøren, Nicolas Kiesa, har sammen datteren Hollie Nolia. Hollie Nolia har (selvføgelig) sin egen Instagramprofil med over 23.000 følgere. Slå den!)

Jeg tror nu, at søgningerne har været kombineret med nøgen, topløs og den slags. Hvem har du egentlig selv googlet mest?
Hmm, jeg har vel ikke rigtig googlet nogen specielt. Jo, mig selv, haha. Nej, jeg søger mest på alt muligt andet om børn og tøj.

(Bonusinfo: Mascha Vang åbnede 1. oktober 2015 et blogbureau, BlogsByChoice.dk, hvor Mascha Vang selv og møglækre Anne Gadegaard er blandt bloggerne)

ANNONCE
DAM!ER: Mascha Vang

Apropos Google, så har jeg søgt på Byrsted. Der sker ikke så meget...
Hahaha. Nej, det er et meget lille sted.

Du kommer jo derfra. Kan du ikke fortælle mig lidt om byen?
Det er stedet, hvor vores hund kunne ligge og sole sig i vejkrydset midt på dagen, mens bilerne kørte stille og roligt uden om. Og det var faktisk samme sted, hvor jeg som lille pige stod og løftede op i min kjole, når der kom en bil. Og havde jeg trusser på? Nej, selvfølgelig havde jeg ikke det. Jeg stod bare og håbede, at der snart kom en bil mere.

Haha. Det lyder sgu vildt. Godt det ikke var i Tønder eller Brønderslev. Har du nogensinde kørt med Rute 361?
Haha. Aalborg-bussen. Den havde jeg lige glemt. Ja, den har jeg kørt med mange gange.

Det var den første, der dukkede op, når man søgte på Byrsted. Var det, når du skulle hjem fra byen om morgenen?
Nej, ved du hvad? Jeg var simpelthen den mest forkælede unge. Jeg kunne gå i byen i Jomfru Ane Gade torsdag, fredag og lørdag, og mine forældre kørte mig både derind og hentede mig igen.

Det kan jeg sgu forstå. De kunne vel huske, hvad du plejede at lave i vejkrydset, da du var lille. De var sgu nok mere bekymrede end omsorgsfulde.
Haha. Ja, det havde været kønt med mig, der står og og løfter op i kjolen nede for enden af gaden.  

Hvis vi nu skal lave nattelivsreportage i Byrsted, hvor skal vi så tage hen?
Der er ikke meget at komme efter. Der er simpelthen ingenting. Eller jo... Hvis man endelig skal finde et sted at smide en bajer ned, så er det hos den gamle smedje. Ved P.M. Larsen. Han kan også godt spille lidt på sav. Så det er nok der.

ANNONCE
DAM!ER: Mascha Vang

Du bliver også nødt til at fortælle om Byrstedstenen Birger!
Hvad for én?
Byrstedstenen. Det er åbenbart en sten, som blev fundet under en lade, og så var der en billedhugger, der lavede den om til en gut, der hedder Birger, som svinger med et sværd. Den har sin egen underside på byrsted.landsby-rebild.dk. Kender du ikke den?
Haha. Nej, det gør jeg sgu godt nok ikke. Den må jeg spørge mine forældre om.

Det skal du gøre. Det er en vildt spændende historie. Nå, tilbage til nutiden. Du læser til kostvejleder. Går det bare ud på at sidde og læse indholdsfortegnelser?
Nej, men det er lige før. Vi lærer alt om næringsindhold, hvad din krop har brug for og alt sådan noget. Det kan godt være lidt tungt, men det er faktisk meget spændende.

Det kan da ikke være sjovt, når man er så glad for kage, som du er?
Nej! Jeg elsker sukker, men jeg er god til at passe på.

Det kan man se. Du er også uddannet kosmetolog, makeupartist, i tøjbutik og næsten frisør. Var din studievejleder meget vægelsindet?
Nej, det har han ikke noget med at gøre. Jeg blev bare først kosmetolog. Og så kunne jeg lige så godt blive makeupartist også. Det var også meget spændende at lære at lægge special effect-makeup, så det ville jeg gerne. Og så fik jeg arbejde i en tøjbutik, før frisøren headhuntede mig til at komme ind til hende.

ANNONCE
DAM!ER: Mascha Vang

Nogle vil sige, at dit gennembrud kom med din deltagelse i Paradise Hotel i 2005, men du var jo med i Villa Medusa allerede fem år tidligere. Og det fik dig faktisk i M! For første gang. Hvad kan du huske fra dengang?
Ja, det er rigtigt. FHM's tidligere redaktør har ellers hårdnakket påstået, at det var ham, der skabte mig et navn, men jeg var i M! Tidligere. Jeg kan huske, at Robbie Williams var i byen, og jeg var ret ærgerlig over, at vi ikke skulle tage billederne på det hotel, han boede på. Så kunne det jo være, at man lige stødte ind i ham.

Ahh. Så det var ikke så meget M!, du var interesseret i... Nå, uden at snage for meget i dit privatliv - det klarer Se & Hør fint - så er en af de ting, der bliver skrevet om, dit forhold til Andreas Bo. Har du nogensinde fået ham til at imitere en anden i soveværelset?
Haha. Nej. Tænker du i stil med: "Kan du gætte, hvem der knalder dig nu?"

Ja, han kunne jo lave Ryan Gosling, men det ville nok også være skræmmende, hvis han pludselig lavede Ole Thestrup i mørket...
Ewwww. Nej, det er for ulækkert, men det er sjovt, for vi snakkede faktisk om det i går.

ANNONCE
DAM!ER: Mascha Vang

Så er jeg jo ikke helt ved siden af. Nå, men for at blive lidt seriøse her til sidst: Hvad er dine fremtidsplaner? Skal du nogensinde bruge dine uddannelser?
Jeg er faktisk rigtig glad for det, jeg laver lige nu. Jeg lever af at blogge, og så kommer der en masse TV-opgaver oveni. Jeg tror aldrig, jeg vil kunne have et fast arbejde. Men jeg synes det er vigtigt og sjovt at uddanne mig mere. Det er jo også meget i realtion til de spørgsmål, jeg får fra piger på min blog. De kan tit spørge om kost og vægt og så videre. Så jeg er rigtig glad nu.

Det lyder ikke dumt. Vi skal også lige runde fotoshootet her til allersidst. Hvordan gik det?
Det gik rigtig godt. Det var sjovt. Det er faktisk længe siden, jeg sidst har lavet noget i den stil, men det var sjovt at gøre igen, nu hvor jeg er blevet lidt ældre. Og mørkhåret.

Vi var også meget glade, da du sad og fik lagt makeup, mens du bladrede i et M!-blad. Og så udbrød du: "De har sgu da alt for meget tøj på!"
Haha. Ja, der skal sgu da være noget hud. Da jeg så det billede i har taget, hvor jeg har bodystocking på, tænkte jeg faktisk, at jeg var alt for tildækket.

Sådan skal det lyde, Mascha. Vi er også meget glade for, at du ville smide tøjet for os. Der var nok en del borgere i Byrsted, der havde set den komme, men de kan sgu være stolte af dig deroppe syd for Aalborg.

ANNONCE
DAM!ER: Mascha Vang

MASCHA VANG

Bopæl: København
Alder: 34
Højde: 161 cm.
Kendt fra: Er i klar? Villa Medusa, Paradise Hotel, Zulu Djævleræs, Høvdingebold, 4-stjerners Middag, Fangerne På Fortet, Zulu Gumball, Masterchef, P5000 på DAB-radio og Voice TV.

DAM!ER: Mascha Vang

Bonusinfo: Mascha Vang åbnede 1. oktober 2015 et blogbureau, BlogsByChoice.dk, hvor Mascha Vang selv og møglækre Anne Gadegaard er blandt bloggerne.

ANNONCE
DAM!ER: Mascha Vang

Mascha Vang og racerkøren, Nicolas Kiesa, har sammen datteren Hollie Nolia. Hollie Nolia har (selvføgelig) sin egen Instagramprofil med over 23.000 følgere. Slå den!

Del

Seneste nyt