Magasinet M!

De 5 frækkeste film på Netflix

Alle drenge ved, at når man inviterer en pige over til film, er man ude på lidt mere end bare at spise popcorn og holde i hånd. Her er 5 film, der vil med garanti vil gøre filmaftenen lidt mere lummer...

De 5 frækkeste film på Netflix
Viceværten

Viceværten floppede fælt i de danske biografer, hvor sådan cirka syv mennesker gad se filmen, der blandt andet byder på en rimelig underlig sex-scene mellem Julie Zangenberg og Lars Mikkelsen. Og ja - de syv mennesker var os...

De 5 frækkeste film på Netflix
Room in Rome

Selvom Room in Rome ikke rigtig indeholder eksplicit sex, er der masser af hud. Og lesbiske eskapader. Hvilket gør det til en af listens mest sexede film. Filmen handler om to kvinder, som har et one-night stand, og bla bla bla. Perfekt til en sen aften derhjemme i sengen. Alene.

ANNONCE
De 5 frækkeste film på Netflix
Nymphomaniac vol. 1 og 2

Selvfølgelig skal Lars von Triers bizarre og kontroversielle sex-epos med på listen. En film om en kvinde, der er afhængig af sex, og som er meget mørk og hjertesskærende. Von Trier brugte - lige som i sin film Antichrist - rigtige pornostjerner, hvis genitalier han klippede ind digitalt på filmens rigtige skuespillere. Så der er masser af rå, hardcore sex der.

ANNONCE
De 5 frækkeste film på Netflix
The Babysitters

En flok heeeeelt almindelige high school piger finder ud af, at der åbenbart er gode penge i at sælge sex til nabolagets liderlige familiefædre. Det er ikke ligefrem Oscar-materiale, vi taler om, men pigerne er ret lækre.

De 5 frækkeste film på Netflix
Concussion

Netflix skriver selv 'En lesbisk husmor, som føler sig fanget i et kedeligt ægteskab, begynder at besøge kvindelige prostituerede og oplever snart spændingen ved selv at være sexarbejder.' Vi har ikke set den, men you had us at 'lesbisk husmor'!

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt