Den eneste reelle grund til at frygte pasta er denne pasta-kniv, der er lige så skarp som den ægte vare
Pasta-frygten har længe været over os - denne gang er der faktisk noget om snakken
Jeg så engang et opslag på Jodel, der sagde noget i stil med, at folk efterhånden er så bange for gluten, at man ville kunne røve en bank med et franskbrød. Det samme gør sig gældende med pasta. Folk frygter gluten, som var det det rene gift, og hvis man kender mig, ved man sikkert også, hvilken side jeg står på.
Og det er pastaens side. Brødets side. Glutens side.
Medmindre man selvfølgelig vitterligt ér allergiker, ser jeg nemlig absolut ingen grund til at frygte hverken brød eller pasta.
Måske lige bortset fra, hvis pastaen var skarp som en kniv. Så kan jeg faktisk godt se, hvordan man ville kunne røve en bank med gluten.
Youtubekanalen kiwami japan viser i denne video, hvordan man kan lave en kniv ud af pasta.
Det er altså ret vildt.