Magasinet M!

Den nye RAV4 fra Toyota smækker designet godt frem i tiden!

RAV4 med futuristisk udseende og teknik

Det er svært at tale ondt om Toyota. De gør det godt, er solide og driftstærke, og i en lang årrække, har de også været ret meget blød hat og trafiktavle-pude i bagruden. 

Heldigvis er Toyota gået i stilling, for at få ændret på det. Det første alvorlige skridt i en ny retning, så vi med designet af Toyota C-HR, og senest med umdeldingen om, at Toyota Supra vender tilbage i programmet. 

Læs også: Vi besøger den danske designer af Toyota C-HR.

Støvet skal bankes af karossen, og det bliver der også gjort i rigtig god stil, med afsløringen af den næste inkarnation af Toyota RAV4. 

ANNONCE
Den nye RAV4 fra Toyota smækker designet godt frem i tiden!

Den næste generation af verdens bedst sælgende SUV, bliver afsløret i forbindelse med New York International Auto Show. 

Det er den første RAV4, der bliver bygget på fabrikkens TNGA-platform (Toyota New Global Architecture). 

Designet er meget mere fremtrædende, kantet og maskulint end det nuværende design, og her på redaktionen, synes vi at det pynter enormt. 

Bilen lanceres med flere drivlinjer, og Toyota forventer at den mest populære model bliver den nye hybridmotor, der kombinerer en 2.5 liters benzinmotor med 2 elmotorer. Otte ud af ti solgte RAV4 i dag, er allerede med hybridmotor. 

Flere informationer om den nye RAV4 inklusive priser vil blive offentliggjort tættere på introduktionen, der sker i første kvartal næste år.

ANNONCE
Del

Seneste nyt