Magasinet M!

Det nye M! 139

Dit yndlingsblad er på gaden torsdag d. 28/5

Det nye M! 139

Det nye M! er på gaden torsdag d. 28/5 - og hvis vi selv skal sige det, så sparker det røv! Vi har forsidejagtfinalister, papfigurer og bomber i skønsom blanding. Se bare her:

BABES

Fem frække forsidejagtfinalister!

I har stemt og har skåret et hundrede frække forsidejagtpiger ned til fem finalister. Nu skal du til stemmeurnerne igen - og sætte dit endelig kryds. Det kryds, der gør din favoritpige til vinderen af Forsidejagten 2009. Stem med her fra torsdag d. 28/5.

Heidi Buus

Du får ikke bare fem frække nye finalister fra 2009, men også en gammel favorit fra sidste års forsidejagt: Frække Heidi Buus. Jeps, hende med det skæve smil, de frække øjne og det velproportionerede frontparti. Har du glemt hvem hun er? Så kan vi da godt lige give dig en reminder her.

FEDE ARTIKLER

Guide til udendørs sex

Endelig er det blevet lunt i vejret! Safterne stiger i det ganske land, og hvad er mere oplagt end et friluftsknald? Med M!s guide til udendørs sex bliver du rustet til denne sport.

Skjulte skatte

Sidder du med en skattejæger i maven, men ved ikke helt, hvor du skal starte? Du kan jo passende begynde med de seks legendariske skatte, vi skriver om i M! 139.

Obskure sexlyster

Hvad har abasiofili, eproctofili og hierofili til fællse? Det er er de medicinske udtryk for nogle af de underligste sexlyster i verden. Se et udvalg i det nye M!.

USA's bombefabrik

I Oklahoma breder bombefabrikken McAlester Army Ammunition Plant sig over 3.000 bygninger på et område næsten 2,5 gange så stort som Amager. Her produceres alle de bomber, den amerikanske hær smider rundt omkring i verden.

Natteliv København K

Hovedstaden lokker med landets største udbud i piger og diskoteker. Men er der garanti for en perfekt bytur?

Derudover får du
Film
Musik
Spil
Mode
Pigernes bekendelser
Det virkelige liv
Nicki Pedersen
+ meget, meget mere!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce