Magasinet M!

Drømmejobbet fra soveværelset: M! søger sexlegetøjstestere!

Er du vores nye "legetøjskribent"?

I disse dage søger folk febrilsk efter små sjove projekter, de kan kaste sig over for at få tiden til at gå i hjemmekarantænen - hvad enten det er at slå græsset 56 gange i døgnet, overvande sine potteplanter eller tjekke køleskabet efter nye snacks, der på magisk vis er dukket op de sidste 3 minutter.

Nu har vi et rigtig hyggeprojekt lige for dig!

M! søger nemlig skribenter, som skal teste sexlegetøj!

Yes, så er det frem med forfatterevnerne og lillemor som forsøgskanin - nu skal der leges!

Vi får løbende fingrene i de mest revolutionerende, eksperimenterende og underholdende former for 'krydderi' til soveværelset sendt til kontoret - og efter et par akavede blikke mellem to mandlige redaktører, så har vi nu brug for din hjælp til at teste dem - uanset om du er solo, par eller flere par! 

Vi har lavet en række samarbejder med de førende mærker indenfor sexlegetøj samt den populære danske sexshop Sinful, som hjælper med at bringe stemningen i kog i soveværelset.

Vi snakker eksempelvis denne populære karantæne-challenge, eller måske disse forskellige pakkeløsninger fra rookie til rutineret.

Og taget i betragtning af, at danskerne købte 265 liter mere glidecreme i 2019 kontra året før (en mængde, der svarer til 91 fyldte baggagerum i en Peugeot 208!), så ved vi, at der er gang i eksperimenterne hos hr. og fru Danmark!

Et par hurtige fordele?

1) Du får det nyeste og mest effektive sexlegetøj på markedet

2) Du får pustet støvet af på dine evner som forfatter (anonym eller med navn, det er op til dig)

3) Udforsk mulighederne i soveværelseunderholdning såvel som guru-rollen til at inspirere andre

Lyder det som noget for dig?

Så læs med i billedet herunder:

ANNONCE
Drømmejobbet fra soveværelset: M! søger sexlegetøjstestere!
Del

Seneste nyt