Magasinet M!

Legetøjstesterne: "Mads" fra Aarhus tester Tenga Eggs

"Hvad nu hvis de tror jeg er en klammert?"Velkommen til første indlæg af legetøjstesterne!

*Produkterne i denne artikel er sponseret af Sinful. PS. Det betyder at der testes voksenlegetøj... Be warned.

Tilbage i april ledte vi efter friske fyre, damer og par, der har lyst til at hjælpe jer og os, med at anmelde sexlegetøj. I dag er vi klar med den første legetøjs-test, somme denne gang er klaret af en anonym gut på 23 år fra Aarhus.

Vi kan kalde ham Mads. 

"Jeg er en frisk ung mand på 23 år. Synes at det lød spændende, at komme til at teste noget sexlegetøj, når jeg kunne gøre det anonymt. Jeg har ikke stor erfaring med den slags men jeg er sgu ret frisk på udfordringer, så CHALLENGE ACCEPTED! "

ANNONCE
TENGA EGGS 6-Pack - Legetøjstesterne: "Mads" fra Aarhus tester Tenga Eggs TENGA EGGS 6-Pack

Anmeldelse: TENGA EGGS

Generelt syntes jeg, at der mangler test af sexlegetøj for mænd. Det er stadig meget "forbudt" i gutternes kredse, at snakke seriøst om sexlegetøj for mænd. I hvert fald efter min erfaring. Når snakken endelig falder på det, er det tit med ironi og humor som omdrejningspunkt - og alt siges som en joke, så kan man nemlig trække i land på det. Derfor er det måske også lidt vatpik-agtigt ikke at stå frem, men være anonym - men måske lidt mere snak uden fokus på personen kan åbne op for det.


Beskrivelse:
Jeg har før haft kig på de der Tenga Æg.

Jeg kan huske de var bestsellers på nogle af de der kinesiske shoppingsider, men jeg nåede aldrig i mål - på dem. Det har jeg gjort nu, og med format. Sinful (Red. M!'s samarbejdspartner på første runde af sexlegetøjs-anmeldelserne) har nemlig været super hurtige på leveringen. Jeg modtog en helt bakke fyld med "æg" med overraskelser, - og vi taler ikke noget uskyldigt som kinder surprise.

Jeg var en smule nervøs, da jeg ikke var hjemme til pakkeleveringen og derfor skulle jeg hen på den lokale udlevering, for at samle pakken op. Den klassiske skam - hvad nu hvis de tror jeg er en klammert der bare køber sexlegetøj hele tiden?

Til mit held var pakken dog noget af det mest anonyme jeg har set, så skammen var der ikke da pigen bag skranken skulle udlevere.

Tenga Eggs er et onani-produkt. Ikke en fleshlight - og jeg tror ikke de er helt så avanceret, men heller ikke så lette at spotte. De fleste gutter vil nok vide, hvad det der æg på natbordet er, så gem det væk i et par sokker!

Konceptet er sådan set enkelt - det er en slags håndforlænger som du smækker på pikken. Indholdet i ægget er en meget blød og elastisk gummiform, som man trækker ned over PENIS, sådan ret mange gange. den strækker sig op til 30 centimeter - har jeg kunne læse mig til.

Det er ægget er et "engangsprodukt" men det kan godt bruges flere gang - men husk for satan at vaske og afspritte bæstet - ja ja også din pik.

Ekstra glidecreme er et must, ellers trækker det klæbrige gummi på pikhuden og det er ikke en god fornøjelse - for mig!

Silikonematerialet er som sagt blødt og fleksibelt - men det er nok også derfor at det sælges som "engangs-produkt" efter en 4-5 gange har det nemlig en tendens til at give op og flække i toppen - der kan man nok godt blive ved men det er faktisk meget rart at svømmerne bliver fanget inde i den ellers lukkede beholder. Så er det godt at man kan have en hel æggebakke med erstatninger!

Hvert af æggene har i øvrigt forskellige mønstre indvendigt - Min favorit er den blå "Wavy". de bløde tværgående riller kan et eller andet - det minder mig om noget jeg har prøvet i virkeligheden.

Dom:

Tenga Eggs har været en rigtig god oplevelse for en der betegner sig som begynder i sexlegetøjets verden. Det er en verden til forskel fra gode gamle klør fem - og jeg kan sagtens se mig selv klaske et æg ud fra tid til anden - når der lige skal lidt afveksling til - især her i coronatiden, hvor Tinder har været et socialt tabu, har det været fint at finde en anderledes adspredelse - men det bliver også godt at trække en ny kvinde hjem når næste bytur for fanden snart må indfinde sig! 

Tenga Egg. Totalt godkendt! 5/6.

ANNONCE
TENGA EGGS 6-Pack

Hvad: Onaniprodukt til mænd. Silikone. 

Hvem: Mænd i solo-mode

Husk: Glidecreme!

Priser: 1 styk 69 kroner - 6-pack 197,- kroner.

Køb dem her: Sinful.dk*

Del

Seneste nyt

Annonce