Magasinet M!

Du blev selvfølgelig ikke snydt! Men her er årets aprilsnarre

Der er gået sjov i dagens feed.

Hey, det er den 1. april! 

Det er dagen hvor verdens mest naive mennesker, når at sige "Ej, virkelig?" lidt flere gange end normalt. Men også kun lidt. I samme ombæring får de så ordet "APRILSNAR" smidt i hovedet, også lidt oftere end normalt.

Vi er selvfølgelig helt sikre på, at du sagtens kan gennemskue alle løgnehistorierne der florerer blandt både medier, virksomheder og alt rallet imellem - men her får du altså en oversigt, som du kan dele med din dumfundige ven. Vi har alle en! 

ANNONCE

Aprilshistorierne findes med forskellige variationer, der spiller på alt fra det helt åbenlyst latterlige over mod det mere luskede. 

Elon Musk springer ud som rapper

Vores alles gale geniale Elon Musk er blandt andet sprunget ud som SoundCloud-rapper, det annoncerede han på Twitter, efter han skiftede navn til Jung Musk, for at udgive singlen RIP Harambe.

Ghita Nørby bliver radiovært

Ovre hos Ekstra Bladet kører de en historie, der for en gangs skyld ikke har en "Breaking News"-blok påført: Her kan de fortælle, at Ghita Nørby springer ud som radiovært på DR. Det sker i programmet 'Danske Divaer', som Ghita skal dele med Matador-skuespilleren Malene Schwartz. Ghita får selv lov, til at vælge mikrofon. 

Danmarks nye fængsel bliver IKKE rart

Fængselsforbundet har i dag annonceret, at et nyt fængsel skal stå færdigt i 2022. Ifølge Fængselsforbundet, har justitsministeren udtalt sig, at fængslet skal være et sted for kriminelle mennesker, hvor der hverken skal være lækker indretning, kunst på væggene eller træer i haven. BIG-arkitekter står bag bygningen, i de lover at det bliver "virkelig grimt". Sidst, men ikke mindst, så har de hevet Claus Meyer ind til at lave maden, kva hans store erfaring med myrer og andre spiselige insekter. 

ANNONCE

Pornhub lancerer energidrik

Når Pornhub lancerer deres nye energidrik "Baterade", der skal hjælpe deres brugere med at holde væskebalancen, er det ikke en helt dum idé - men det er altså også en aprilsnar. 

Baterade

Pornhub snyder nok ikke mange, men det er ikke en dum idé - og i det mindste har de produceret en lækker lille alternativ reklamevideo, der riffer på den legendariske Coca Cola-reklame "I'd like to buy the world a Coke", der også havde en prominent rolle i Mad Men.

"Try all 3 of our tropical flavors including Papaya Squirt, Banana Blast and Nutty Explosion. Because it's a real drain. But you'll love again."

ANNONCE

Huawei vil indsamle DNA

Hos Huawei tager de ikke sikkerhedsanklagerne alt for højtidelige, og derfor har de i dag annonceret, at de lancerer DNA-unlock: I stedet for mindre sikre metoder, vil man fremover kunne låse sin smartphone op, ved at slikke på den. 

Astronaut-bøvser bruges til ny sodavand

Sodastream har indgået et samarbejde med den verdensberømte astronaut Scott Kelly. Sammen har de udviklet en ny teknologi, der omdanner vores overskydende CO2 til danskvand. 

JustEat er klar med drømmejobbet: Spis takeaway på fuld tid

Fastfood-formidleren fortæller i et blogindlæg, at de er på udkig efter danskere, der kan hjælpe med at kvalitetssikre det gastronomiske niveau hos udbyderens stadigt voksende antal af restauranter. Helt konkret går jobbet ud på, at spise sig igennem alle restauranterne på tjenesten, for at sikre at kvaliteten er ok. 

Information udgiver krænkelsesguide

To hvide akademikermænd har lavet en guide til, at komme over krænkelser:  "Vi har et forslag til, hvordan man møder krænkelse. Følg disse fire på hinanden følgende trin. 
Trin et: Lyt. Trin to: Forstå. Trin tre: Sig undskyld. Trin fire: Kom videre." 

Slikfirma lancerer 'Insektmix'

Malaco er klar med deres nyeste snolder: Insektmix. "Hver sprød bid er fyldt med protein og har den velkendte Malaco sliksmag. Glæder du dig til at smage vores nyhed?"

ANNONCE

OnePlus lancerer elektrisk bil

Smartphone-brandet annoncerer, at de er klar med et helt nyt produkt: En elektrisk bil, Warpcar; en bil der klarer 435 kilometer på en 20 minutters opladning, og går fra 0-100 km/t på 3.0 sekund. Det lyder meget lækkert, men OnePlus har nok alligevel ikke trumfet alle verdens bilfabrikanter i opladningshastighed - i hvert fald på køretøjer.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce