Magasinet M!

En smuk og (næsten) nøgen Anne Gadegaard

Hun er vild med 90'erne, kan lide at holde sig sund, Instagram og så elsker hun familien Kardashian. Nå ja, og så har hun en fortid som barnestjerne, der vandt MGP for over ti år siden. Må vi præsentere: Anne Gadegaard.

En smuk og (næsten) nøgen Anne Gadegaard

Blufærdig er ikke et ord, der passer på Anne Gadegaard. I sin musikvideo til "Bag skyerne" fra 2013 viser hun sig helt nøgen fra start til slut. Anne Gadegaard skabte også en hed debat i sommers, da hun postede et billede på Instagram af sig selv topløs. Hun holdt hænderne for brysterne, men man kunne stadig se brystvorterne. Faktisk har Anne Gadegaard slet ikke haft bh på de sidste to år, afslører hun på sin blog. Heller ikke når hele Danmark kigger på, kan hun overtales til at have bh på. Da hun optrådte til årets MGP, var hun ikke topløs, men bh-løs. Men M! var så heldige at lave en hel billedserie med Anne Gadegaard, hvor hun var næsten nøgen og iført frækt undertøj. Værsgo.Vi håber, du vil svare på vores spørgsmål. Du har lige skrevet et indlæg om den nye iPhone på din blog. Er du lidt af en gadget-pige?
Både og. Når det kommer til telefoner, vil jeg gerne have det nyeste nye og det bedste af det bedste. Det er jeg nødt til for at kunne tage billeder til min blog. Nogle bloggere render rundt med kæmpestore kameraer, men det gider jeg ikke. Det betyder så til gengæld, at min telefon bare skal virke.

ANNONCE
En smuk og (næsten) nøgen Anne Gadegaard

Men decideret smartphone-afhængig, kan man ikke kalde dig?
Altså, jeg er fuldstændig afhængig af min telefon på grund af arbejdet med min blog. Men hvis jeg ikke havde den, kunne jeg sagtens klare mig uden i et par dage.

Det lyder som fast arbejde at have en blog. Er det også det?
Det bestemmer man jo lidt selv, men jeg er da hele tiden opmærksom på, at jeg skal lægge noget op, der er interessant for mine læsere.

ANNONCE
En smuk og (næsten) nøgen Anne Gadegaard

Gør det dig ikke stresset?
Nej, egentlig ikke. Jeg prøver at skrive to til tre blogindlæg om dagen og lægge mindst tre billeder op på Instagram. Jeg har let ved at finde på noget at skrive, så det er sjældent et problem.

Har du nogensinde været ved at poste et indlæg og så fortrudt i sidste øjeblik?
Nej, jeg er meget afklaret med, hvad jeg lægger op. Jeg kunne dog aldrig finde på at dele politiske holdninger.

ANNONCE
En smuk og (næsten) nøgen Anne Gadegaard

Nogle gange ser man 'fejder' inden for blogger-miljøet. Har du nogensinde overvejet at starte én for at få lidt gang i gaden?
Nej! Jeg synes, det virker så ulækkert. Jeg ved, det er sket et par gange i Sverige, at bloggere aftaler at starte en fejde for at få flere besøgende, men jeg har aldrig hørt om det i Danmark. Og jeg kunne i hvert fald ikke finde på det.

Uden at vi skal snakke længe om MGP, tror du så, det er en fordel for din karriere, at du blev kendt allerede som meget ung?
Det er det helt klar en fordel. Jeg er stolt af at have solgt 260.000 cd'er, jeg har oplevet en masse i en tidlig alder, og det har gjort mig, til den jeg er. Og det er nok også én af grundene til, jeg har så mange læsere.
 

ANNONCE
En smuk og (næsten) nøgen Anne Gadegaard

På et tidspunkt holdt du en længere pause fra musikken.? Hvorfor?
Det var for, at komme lidt væk fra mit 'Anne, 11 år'-image. Jeg tror da stadig, folk vil huske mig som hende med guldbukserne fra MGP, når jeg er 43 år, men de skal også acceptere, at jeg nu er blevet voksen.

Har du nogle sangerinder, du ser op til?
Jeg synes, Beyoncé er cool, men jeg har ikke noget decideret idol.

ANNONCE
En smuk og (næsten) nøgen Anne Gadegaard

Hvis du kunne klone den perfekte popstjerne, hvem ville du så smelte sammen?
Jeg tror, jeg ville kombinere Kim Kardashians krop med Beyonces stemme.

Solidt! Apropos Kardashian, så virker du rimelig hooked på at se Keeping up with the Kardashians. Hvorfor elsker du dem, når så mange mennesker hader Kim Kardashian?
Jeg tror helt ærligt, det er fordi, folk ikke har set serien. Hvis de havde det, ville de opdage, hvor meget humor, de faktisk har. Især Kims søster Kourtney er virkelig sjov. Og så virker de til at være en familie, der holder meget sammen. Det kan jeg godt lide.

ANNONCE
En smuk og (næsten) nøgen Anne Gadegaard

Tror du, der er basis for at lave en Keeping up with Anne Gadegaard?
Haha, nej. Jeg tror, det bliver for kedeligt.

Så du har aldrig haft en drøm om at blive skuespiller?
Det er da ikke lige i top tre af ting, jeg godt kunne tænke mig at blive, men hvis nogen gav mig tilbuddet, ville jeg da overveje det.

Nu kan det ikke være blog, træning og musik det hele. Hvad kan du ellers lide at lave i fritiden?
Jeg arbejder i Fitness World, så jeg går meget op i at træne og spise sundt.

ANNONCE
En smuk og (næsten) nøgen Anne Gadegaard

Så du er ikke typen, der bunder 10 shots i baren i byen på en lørdag?
Nej, overhovedet ikke. Jeg går måske i byen to gange på et halvt år. Maks!

Når du går ud, kan du så finde på at gå på karaokebar og synge?
Nej, det er ikke lige mig. Og når jeg tænker over det, bryder jeg mig heller ikke om at være et sted, hvor andre gør det.

ANNONCE
En smuk og (næsten) nøgen Anne Gadegaard

Nu hvor vi er ved ting, der irriterer dig. Hvad skal man helst ikke sige, hvis man møder dig på gaden?
'Sha-ba-di-ba-da'. Den har jeg ligesom hørt ret mange gange efterhånden og NEJ, den er ikke sjov længere!
 

En smuk og (næsten) nøgen Anne Gadegaard

Modtaget. Har du en hilsen, du godt vil give til M!s læsere her på falderebet?
Jeg håber, I synes om billederne!

ANNONCE
Del

Seneste nyt