Magasinet M!

Erotic World oktober 2019: Lidt mindre gymnastik, lidt mere hyggeligt

Redlight District, swingerklubben og BDSM miljøet er rykket til Valby hallen for en weekendDen 4. oktober slog Valbyhallen endnu en gang dørene op for Erotic World til en god gang dansk sexmesse.

I køen venter kærestepar, singler, veninder, drengegrupper , folk i kørestole og ikke mindst ægtepar. Det viser tydeligt, at sexmessen er for alle aldre, interesserer og typer.

Danmarks største erotik- og samlivsmesse byder på et hav af sanselige shows, og alt hvad hjertet kan begære af erotisk legetøj og erotik. End ikke fantasien sætter grænser for, hvad du kan opleve i weekenden i Valby hallen. Som sædvanlig sættes messen igang med Dennis Møller og queen of striptease Miss Nuna. 

I år har Erotic World et program hvor sanserne med garanti bliver pudset af, i form af frække shows på scenen, lækre stande og et utal af spændende og forskellige foredrag. 

Allerede ved indgangen bliver der fortalt om det nye lyskryds.

Som gæst bliver man simpelthen tilbudt et lille rødt, gult eller grønt skilt, der kan fortælle alle andre gæster om man er optaget, åben for tilbud eller midt imellem. Det er vist aldrig set før.

Og det er ikke det eneste, man kan opleve i foyeren. Her er nemlig også sat et badekar op, hvor der hele weekenden vil være badende piger, som vasker og piller ved hinanden. Så er erotikmessen sat igang.

Igen i år har kvinderne et privat område - Ladies Club. Det er endnu større end sidste år, hvilket tyder på, at særligt kvindernes interesse for erotik stiger. I Ladies Club har de deres helt egen legeplads med lækre bobler og bredskuldrede, muskuløse mandestrippere. 

Jungle Bar er et af de nye punkter på programmet i år, og det er for alle køn. I baren kan du nyde storslået, mystisk og flot natur, alt imens du ser de "vilde dyr", der vrider sig rytmisk og forførende alt imens du nyder en Pornstar Martini. 

En anden ny ting på programet er Palmehaven. Det er et udendørs barområde, hvor der er oktoberfest stemning, DJ og altid en ny drink på menuen. 

Spillet PIK har også verdenspremiere på deres nyeste udgave på messen. Ved siden af standen er der sat en fotoboks op til kvinderne, som kan gå ind og få taget et billede af deres bryster. Hvorfor? Fordi der selvfølgelig er ved at blive lavet en PAT version af PIK spillet. 

Stripshows, gogo-dansere og erotiske forestillinger kører næsten uafbrudt på de forskellige scener, kun afbrudt af forskellige foredrag.

Hypnotisøren Keld præsenterer også messen for erotisk hypnose, hvor orgasmerne kommer på stribe hos forsøgskaninerne, og man er mere end velkommen til en smagsprøve. 

BDSM-skolen er også ny på messen, og henvender sig både til nye og rutinerede, når der bredt bliver fortalt om bl.a. BDSM, dominans, bondage, åndedrætskontrol og kropssprog. 

I swingerområdet er der også lavet nye ting til weekenden. Det er designet af J. Machon og Kimie Wrisberg fra Kinksters Paradise, som også har designet Redlight Distict området bag scenen., hvor piger og drenge hele weekenden igennem vil kigge ud. Swingerområdet er på en måde delt op i fire områder:

  1. BDSM området
  2. Dark Room, hvor man går igennem en mørk labyrint, hvor man ingenting kan se. Her er der lette berøringer, det er mere privat og man ved aldrig, hvem der rører en
  3. Glory holes, hvor man kan håbe på, at folk på den anden side har lyst til at lege med igennem hullerne
  4. Og ligesom de sidste par år, er der selvfølgelig sengen med glasparti for enden. Så er man i tvivl om, om swingerklubben er interessant, så kan man lige tag et kig på legene først
ANNONCE
Erotic World

Erotic World afholdes i efteråret 2019 i Valbyhallen. Det sker i weekenden 5. - 6. oktober. 

Lørdag er messen åben fra 14.00 - 01.00, og søndag i tidsrummet 12.30 - 18.00. 

Billetter kan købes i døren. En dagsbillet til lørdag koster 200 kroner, mens du søndag kan slippe afsted med 150. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce