Magasinet M!

Erotic World oktober 2019: Erotisk hypnose, tantra-sjov og spillet P-I-K - det skal du glæde dig til

Der er mange ting at glæde sig til i den kommende weekend, når Erotic World igen slår dørerne op for den årlige sexmesse i Valby hallenSå er det i weekenden, den 4.-6. oktober, at Erotic World igen slår dørene op for Hr. og Fru Danmark til sex- og erotikmesse. Det er sexet, men på den lækre måde - og kvinderne har for længst fundet ud af, at Erotic World er for alle.

I april tidligere i år fejrede Erotic World 50-års jubilæet for pornoens frigivelse, og igen i år fortsætter erotikken. Erotic World er et sandt eldorado af lækre shows, frække mænd, labre piger, GoGo-dansere, fede foredrag og sex-legetøj i lange baner. Og som altid, så byder weekenden på nyheder og overraskelser. Hvad er BDSM? Hvordan bliver du DOMINANT? Og hvad med et spil PIK?

I løbet af weekenden kan man bl.a. opleve en masse lesbiske shows, dragshows og selvfølgelig stripshows med Miss Nuna, som ligeledes agerer vært. 

Ligesom de sidste to år, så gentager Erotic World successen med den såkaldte Ladies Club, hvor der kun er adgang for kvinder - og her kommer rigtig mange kvinder. Her har de deres helt egen legeplads med lækre bobler og bredskuldrede, muskuløse mandestrippere. Et eldorado for et hold veninder, som vil have et par sjove timer. 

Noget andet som i år fylder programmet er spillet PIK, som er knap så udfordrende, som det kan lyde. Det er et spil udviklet til voksne, som indeholder autentiske billeder af 36 forskellige ”pik-modeller”, som deltagerne i spillet skal beskrive, mime og gætte overfor hinanden. Man kan vel godt kalde det for en fræk version af gæt og grimasser. På messen kan du selvfølgelig både prøve spillet, og købe det til en god pris.

Fra scenerne vrimler det med shows, der pirrer de erotiske sanser, men hvis du i løbet af weekenden bliver træt af de mange forskellige shows, så er der også mulighed for mange forskellige slags foredrag. Du kan bl.a. høre om bondage, erotisk hypnose, tantra-sex og sprøjteorgasmer. 

En anden ting man kan høre om i weekenden er BDSM. Pernille Skafte Karlsen fra AFRODITE har svar på en masse spørgsmål omkring BDSM - bl.a. hvad forskellen er på Fifty Shades of Grey og BDSM, og hvordan man kan sammenligne BDSM med frugt og grønt afdelingen i Føtex. Udover det så gæster Christian Paul, dominant og BDSM-udøver, om det at være en god dominant. Der er gode råd at hente i de mange foredrag i løbet af weekenden. 

Erotic World er Danmarks suveræne sex- og erotikmesse, og byder som sædvanlig på erotisk legetøj og lingeri, frække strippere og skummende fadøl alle tre dage.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE