Magasinet M!

Fanteori påstår, at Monica og Joey var stofmisbrugere i Venner

Den er overbevisende og også helt absurd!

Ja, du studsede nok en smule over overskriften, og tænkte: "nej, fandme nej om de skal fucke med min elskede sitcom".

Well, don't shoot the messenger. Vi faldt over en interessant fan-teori på nettet, og den er faktisk ret gennemtænkt!

Reddit-brugeren lolalodge har forsøgt at forklare sin teori om, at Monica Geller og Joey Tribbiani var på stoffer fra sæson 1 til 10.

Første punkt er, at Monica ofte arbejder som souschef eller køkkenchef i forskellige restauranter i nogle ret highend-steder i New York. Mange forbinder disse stillinger og denne branche med en eller anden form for misbrug, da jobbet er utroligt stressende.

Men det er jo bare spekulationer - nu bliver det rigtig interessant.

Køkken- og souschefer i highend-restauranter bliver ofte betalt ret godt i New York - en gennemsnitlig løn på eksempelvis 315-630 kroner i timen!

Så med sådan et vellønnet job, hvorfor bor Monica så ulovligt i den lejlighed, som hun har lejet ud til sig selv efter sin døde bedstemor? Hun har endda en roommate, som skal hjælpe med at dele regningerne. Vi ser ikke et forbrug af tøj, dyre luksusvarer eller andet i serien, så hvor forsvinder pengene hen?

ANNONCE
Fanteori påstår, at Monica og Joey var stofmisbrugere i Venner

Reddit-brugeren fortsætter desuden ned i de helt små detaljer ved at være overbevist om, at det er kokain, som Monica bruger sine penge på. Eksempelvis i scenen i sidste sæson, hvor Chandler åbner det store skab ved vinduerne "The One With The Secret Closet" - hun flipper ud og siger, at det er fordi, det roder så meget. Men måske var det her, hun gemte sine stoffer, og Chandler bare ikke nåede at spotte dem, før hun brugte sin dårlige Monica-undskyldning.

Det kan også være derfor, at Monica altid er pumpet op på energi og klar til at gøre rent og altid i et højt gear!

Med hensyn til Joey, så er hans misbrug at ryge hash hver eneste dag. Det er derfor, at han altid er sulten, kan æde sindssygt meget og hele tiden tager lure midt på dagen. Desuden er han altid lidt ved siden af og alt, hvad andre siger, flyver lige over hovedet på ham.

Hun afslutter med en enkelt tilføjelse, at Monicas vanvittige vægttab i de tidlige flashbacks skyldes, at hun påbegyndte sin kokain-misbrug allerede i en meget ung alder.

Well, hvad siger folket? Giver det mening?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE