Magasinet M!

Første afsnit af Rick & Morty Sæson 4 er landet

Men det kræver lidt arbejde at se det

Efter lang ventetid, er første afsnit af den populære animationsserie Rick & Morty tilbage. 

Fjerde sæson har været på horisonten i over et halvt år, og det er efterhånden halvandet år siden, at vi fik tredje sæson. 

Rick & Morty ser ud til at starte hårdt ud. Det første afsnit i den nye sæson hedder 'Edge of Tomorty: Rick Die Rickpeat', og i skrivende stund belønnes det på IMDB med en brugerscore på 9.5 point. 

Det betyder også, at internettet er ved at falde i svime over returen, og alt materiale suges op og analyseres i vildskab. Som eksempelvis den nye titelsekvens, der vanen tro indeholder nye klip - som både refererer til de kommende afsnit - men formentlig også har et par falske ledetråde indarbejdet.

ANNONCE
Sæson 4 åbningssekvens

Sagen er den, at man ikke sådan lige kan se Rick & Morty herhjemme. Flere af de gængse streaming-services sidder nemlig på rettighederne til serien, og de har endnu ikke fået det nye afsnit. 

Men i USA forholder det sig anderledes. Her kan alle nemlig smutte ind på Adult Swims hjemmeside, og se seneste afsnit kvit og frit - altså gratis. 

Det er super frustrerende, men der er selvfølgelig løsninger, selvom det kræver både lidt teknisk snilde og dollars: Yes, du har nok gættet det. Med en VPN-tjeneste der lader internettet tro at du sidder i USA, kan man nemlig streame det nye afsnit. Tip hermed videregivet. 

Flere afsnit i sæson 4?

I første omgang, blev det annonceret, at den nye sæson kun ville få fem afsnit - og de er også allerede navngivet. Men inde på IMDB-informationen på serien, står episode-guiden listet op med hele 10 afsnit, for fjerde sæson af serien, de sidste fem er dog ikke navngivet endnu. Spørgsmålet her er så, om vi får en sæson der er splittet op i to dele? En før- og efter jul-ting? Time will show. 


9 MORE SEASONS MORTY! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt