Denne chokoladelasagne er mind-blowing
Du craver for at få noget sødt indenbords efter det obligatoriske søndags-junk. Vi giver dig svaret med denne chokoladelasagne. Sjældent har vi været så begejstrede.
Sweet Jesus! Det her svin er virkelig for chokoladeelskere. Et stykke af denne lasagne vil sikre dit kalorieindtag for hele næste uge. Eller i hvert fald for i aften.
Det skal du bruge:
- 36 oreo-kiks.
- 6 spiseskefulde smeltet smør.
- 1 pakke friskost (fx Philadelphia).
- 4 spiseskefulde sukker.
- 7 dl kold mælk
- 5 dl flødeskum.
- 2 pakker chokoladebuddingpulver.
- 1 kop knuste chokoladekiks.
Sådan gør du:
1: Smør en bradepande eller et ildfast fad med smør eller andet fedtstof og stil den/det til side.
2: Put oreo-kiksene i en pose og knus dem - fx med dine bare næver. Fordel de knuste kiks i bunden af bradepanden/det ildfaste fad og stil den/det i køleskabet i 5 minutter.
3: Bland osten med 2 spiseskefulde mælk og sukker i en skål. Hæld 2 ¼ dl flødeskum i og hæld det over det første lag i bradepanden/det ildfaste fad. Lad det stå på køl i yderligere 5 minutter.
4: Pisk mælken sammen med chokoladebuddingpulveret i en ny skål. Hæld blandingen over ostelaget, og sæt den tilbage i køleskabet i 5 - 10 minutter mere, så buddingen stivner lidt.
5: Herefter pisker du resten af flødeskummen og hælder det over chokoladelaget.
6: Drys de knuste chokoladekiks ud over toppen, og fyr lasagnen på køl i 3 - 4 timer.
Bum! Velkommen til Chokoland.