Magasinet M!

Fuld Effekt: festglad hiphop-gruppe indtager den danske klubscene

Spirende musikgruppe står på trapperne af deres debutalbum.

En ny hiphopgruppe, som går under navnet Fuld Effekt, er så småt ved at have infiltreret den danske musikbranche med nogle sjove, skæve og skarpe numre - du har uden tvivl hørt sangen “Fransk Pige” sidste gang, du var i byen, og nu er de på banen med et nyt nummer til samlingen. En single, som er med til at sætte startskuddet for deres kommende debutalbum.

Fuld Effekt er en gruppe på fire friske fyre, hvoraf de tre rappere Zacdaddy, Beefsupreme og Spytclaus akkompagneres med produceren DJ Speakr - sammen danner de en energisk petriskål af pop og hiphop!

De lancerede deres første EP, ‘Indfanger Funk’, tilbage i 2015 og efterfølgende en opfølgende EP, ‘Hommes Fatales’, som fik bolden til at rulle på musikfronten. De har tidligere haft succes med sange såsom Vandtæt, Kærestekedelig, Pigen er en Spiller og selvfølgelig den nye banger, Fransk Pige, som for alvor gav dem et indryk på den danske musikscene - ørehængende as fuck!

De har brugt det meste af 2018 på at turnere rundt i danmark med diverse festivaler og liveperformances, og efter et år på farten og blandt folket er tiden kommet til at dedikere tiden til studiet for at destillere deres nye lyd.

ANNONCE
Fuld Effekt: festglad hiphop-gruppe indtager den danske klubscene

Den nye banger, ‘Ik Et Sted For Mig’, jonglerer med tanken om, at man godt må skille sig ud, hvilket på sin vis også er meget sigende for selve gruppen - det er sgu okay at være sig selv, og man skal have en fest med det.

Gruppen går kærligt i krig med natklubber og barer, som har en bestemt dresscode, før man bliver lukket ind - det gider Fuld Effekt ikke finde sig i.

Mappedyr, idiotiske dørmænd og narcissistiske klubejere får et vink med en vognstang i den nye sang, som spytter lyrik ud, der ikke ligefrem giver medvind til det nævnte klientel.

Sangen er ladet med hård bas og en solid omgang afrotrap og grime, hvilket giver en flow, som virker både genkendeligt, men også ganske nyskabende.

Og hvis ikke lyrikken overtaler dig, så cementerer den dertilhørende musikvideo det faktum, at Fuld Effekt ikke gider finde sig i noget pis - alle skal have en fest, om du så dukker op i Kappa-tøj og Crocs, eller har dit stiveste puds med.

Det bliver illustreret på fornemmeste vis ved at afbrænde dyrt kluns og tømme dåsebajere på en forladt landingsbane.

Det er saftsuseme noget, der tiltaler en gammel eksilvestjyde som mig!

Tjek gruppen ud her og lyt til deres seneste banger herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce