Magasinet M!

Giftig video: Pyton og Kongekobra i klæbrig dødskamp

Se, hvordan det ser ud, når nogle at verdens farligste slanger kæmper mod hinanden på åben gade. Men hvem vinder egentlig - Pytonen eller Kongekobraen?

Giftig video: Pyton og Kongekobra i klæbrig dødskamp

Hvis du er bange for de klamme, klæbrige, krybdyr kaldet 'slanger' og derfor lider af ophidiofobi, bør du ikke se med her. Elsker du derimod de hvislende vilddyr, kan du trygt læse og se med her. 

For ganske få dage siden blev der nemlig optaget en fabelagtig video med to vilde og utæmmede slanger, der havde forvildet sig ud på en helt almindelig gade i Singapore, hvor kæmpede mod hinanden. Det skriver The Telegraph.

Der var tale om to drabelige duellanter i form af en pyton og en Kongekobra. Den først med kvæleregenskaber og den anden med dødelige gifttænder.

Hvem vandt så, tænker i sikkert? Få svaret i videoen herunder:

ANNONCE

Længe så det ud til at pytonen i kraft af sin stærke krop ville kvæle sin modstander til døde. Men Kongekobraen kom stærkt tilbage. 

Omkring 15 mennesker samledes omkring krybdyrenes dødelige kamp, som varede 30 minutter. En af dem en mand ved navn Abhishek Ambede, som optog video og samtidig bemærkede pytonens enorme råstyrke.

"Pytonen tog kvæler tag rundt om kobraens nakke. Til sidst flygte kobraen ind i junglen," sagde han ifølge Channel NewsAsia.

Men som i enhver anden fantastisk fight, var der også her et overraskende moment. For inden Kongekobraen slangede sig tilbage i junglen, nåede den at sætte sit giftige gebis i pytonens kød.

Umiddelbart efter duellen var ovre ankom myndigheder til stedet. Først fangede kobraen inde i junglen for at få den med til zoo, og dernæst satte de pytonen fri ind i junglen, da den højst sandsynligt ville dø som følge af kobraens giftige hilsen fra tidligere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt