Magasinet M!

Hjælp! Sex and the City!

Sådan overlever du årets store tøsefilm

Hjælp! Sex and the City!

Du har måske opdaget at Danmark lige nu står i Sex and the Citys tegn. Tøser samles i flok for at tilbede sko, drikke farvede drinks og te sig som hyæner i løbetid. Vi har lavet guiden til dig, som har brug for et lille crash-kursus i denne underlige opførsel.

Det her skal du vide:

Sex and the City handler om fire kvinder i New York - de spiser brunch, køber sko og dyrker sex. Nogle gange foretrækker de at købe sko frem for at dyrke sex.

Dem her skal du kende:

Carrie Bradshaw
Carrie er seriens fortæller. Hun er smart klummeskribent og forfatter.
Pigerne mener: At Carrie er mega-sej. Hun er både kreativ, selvstændig, intelligent og romantisk. Og så er hun via serien blevet et mode-ikon. Hun er forelsket i Mr. Big (nej, det er ikke hans penisstørrelse, men fordi han laver big business).
Sandheden er: At hun er en lidt halvkedelig blondine med krøller. Der bruger for mange penge på sko. Og som sladrer om dig, når du haft sex med hende.

Samantha Jones:
Samantha er gruppens ældste medlem, men det kan man ikke mærke på hende. Hun arbejder til daglig i PR-branchen. Derudover kan hun konkurrere med Jesse Jane om tronen som "mest horny på tv".
Pigerne mener: Samantha er måske ligefrem sejere end Carrie. Hun siger hvad hun tænker, er hudløst ærlig, en rigtig fighter - og så knalder hun mænd der er meget yngre end sig selv.
Sandheden er: Samantha er frisk af en kvinde, der har overlevet Korea-krigen

Charlotte York
Charlotte er gruppens kønne og konservative ungpige. Hun arbejder på et kunstgalleri.
Pigerne mener: At Charlotte er lidt irriterende (fordi hun er den lækreste af pigerne - det kan piger ikke li'). Charlotte er dog ok alligevel, fordi hun er en rigtig romantiker og sjældent er seksuelt aggressiv.
Sandheden er: At Charlotte er temmelig lækker, men nogenlunde lige så interessant som vandmand i brunst.

Miranda Hobbes
Miranda er gruppens karrierekvinde og arbejder til dagligt som jurist
Pigerne mener: Miranda gør ikke en flue fortræd, hun er en rigtig god veninde.
Sandheden er: At Miranda gruppens halvkedelige, halvgrimme pige, som de hænger ud med, fordi hun får de andre til at virke mere spændende i sammenligning

Hvad koster det dig:
Penge
Bekendtskabet med Sex and the City-pigerne kan godt blive dyrt for dig. Hvis du har en kæreste, kone eller tilsvarende, der er Sex and the City-fan, så følg nøje med i hendes kreditkortkvitteringer, og læg mærke til om der suspekte opkald til hendes bankrådgiver, hvor ordene "hæv kassekreditten" eller "Manolo Blahnik" indgår. Og for Guds skyld: Hvis hun begynder at tale om fællesøkonomi i disse dage, så run Forrest, run!

Til gengæld får du:
Sex
Træd ud af badet, når hun kommer ind ad døren efter at have set filmen. Med lige præcis nok skum til strategisk at dække dine ædlere dele. Tro os. Det virker.

Crazy Monkey Sex
Hvis du vil have mere en bare en omgang dejlig nookie med madamen, så træd ud af badet, når hun kommer ind af døren, med lige præcis nok skum til at dække dine ædlere dele. I dine hænder holder du et sæt sko af designeren Manolo Blahnik i hendes størrelse.

Du vil få brug for at holde fri i ugen efter med al den taknemmelighedssex, du får. Godt tidspunkt at holde ferie.

Hvad du end gør. Hold dig for Guds skyld fra selv at se filmen. Believe us.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE