Magasinet M!

Hør Eminems hemmelige besked når du afspiller "My Name Is" baglæns

Okay, det ser vist ud til, at den verdenskendte rapper har tænkt ekstra meget over sin klassiker "My Names Is" fra 1999.

"Hi! My Names is (what?)
My names is (who?)
My Names is
Slim Shady"

Du har helt sikkert rappet med på Eminems klassiker fra albummet The Slim Shady LP fra 1999. Men du har nok aldrig tænkt over, hvordan den lyder afspillet baglæns. For alt tyder nemlig på, at der ligger en lille besked gemt i omkvædet. En ting, vi højst sandsynligt aldrig ville have fundet ud af, hvis det ikke havde været for YouTube og evnen til netop at afspille sangen baglæns.

Det er YouTube-brugeren med det halv-prætentiøse navn 'It doesn't matter who we are, what matters is our plan.", der har uploadet videoen. En ting, han gjorde for mere end 10 år siden, men som altså er gået viralt igen.

I videoen starter du med at høre det rigtige omkvæd, hvorefter det så afspilles baglæns. Og ja, her kan du rent faktisk høre:

"It's Eminem, it's Eminem, it's Eminem, it's slim"

Hør selv i videoen herunder:

ANNONCE

Vi er i hvert fald rimelig blown away over det, og det er virkelig genialt tænkt af rapperen, der fylder 45 i år.

Eneste ulempe er, at så snart du har hørt versionen baglæns, vil du højst sandsynligt aldrig høre den originale sang på samme måde igen. Men for en god ordens skyld, så lad os da lige slutte af med hele My Name Is her til sidst.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE