Magasinet M!

Hot Octopuss Pulse er verdens første sex-vibrator til mænd

Vi har fundet 5 frække gadgets til at spice tingene op.

Hot Octopuss Pulse er verdens første sex-vibrator til mænd
HOT OCTOPUSS PULSE III DUO

Hvad pokker er nu det? Jo, den er god nok, det her er simpelthen en vibrator til mænd. Det er da ligestilling. Og Hot Octopuss Pulse III Duo er en lille højteknologisk fætter, for den er specialfremstillet af en dansk læge til at hjælpe rygskadede patienter med at få udløsning, så den burde kunne gøre det godt for alle mænd. Hvis du altså har brug for ekstra hjælp.

SE MERE HER

ANNONCE
Hot Octopuss Pulse er verdens første sex-vibrator til mænd
FLESHLIGHT LAUNCHPAD

Du skal have godt og grundigt gang i fantasien for at regne ud, hvad det her egentlig er - eller være en connaisseur i det makabre univers af pikant legetøj. Ja, det er en Fleshlight. Og hvis du ikke har hørt om Fleshlight før, kan vi afsløre, at det er en lommelygteformet anordning med plads til din bedste ven, der skulle være i stand til at simulere fornemmelsen af en kvindes bedste ven, og det er angiveligt det mest solgte sexlegetøj i verden. Der er penge i stadset, og nu har Fleshlight så lavet en holder til iPaden, som på samme tid er godt tænkt og ret sørgeligt tænkt, for du kan spænde den på din iPad og så ellers gå helt amok på diverse skumle sider, mens du samtidig har noget stimulans.

SE MERE HER

ANNONCE
Hot Octopuss Pulse er verdens første sex-vibrator til mænd
ÜBERLUBE

Det er vigtigt, at tingene glider glat - især når det kommer til sex. Og her er Überlube noget af det bedste smørelse, du kan få fingrene i. Det er luksus-glidecreme baseret på silikone, og den ekstra langvarige glideevne holder til selv dit længste maraton på lagnerne, så du ikke sidder fast undervejs. Ellers giver du den bare et ekstra skud fra pumpetoppen på 100 ml. flasken. Som en ekstra bonus, er det hele smags- og duftneutralt og efterlader ikke pletter på dit sengetøj, mens du faktisk også kan bruge de smørende kvaliteter, hvis du for eksempel har et par sko, der gnaver. Hey, selvom den er beregnet til sengen, er der jo mange ting i hverdagen som kan have godt af lidt smørelse.

SE MERE HER

ANNONCE
Hot Octopuss Pulse er verdens første sex-vibrator til mænd
SEXCEREAL

Det er bare med at få banket systemet i gang, når du står ud ad sengen, og morgenmaden skulle ifølge en masse kloge hoveder være dagens vigtigste måltid. Derfor skal du have noget ordentligt i kæften. SEXCEREAL lover, at du får masser af energi, hvis du spiser 45 g. af deres blanding sammen med mælk eller yoghurt, og de slår rimeligt kraftigt på, at du også får mere gejst, når du vender tilbage til sengen for lidt lagengymnastik.Ja, du er, hvad du spiser. I de 45 g. SEXCEREAL er der 190 kalorier med 24% fibre, og der findes en variant både til mænd og kvinder, hvis du også lige skal have en pose med til kæresten.

SE MERE HER

ANNONCE
Hot Octopuss Pulse er verdens første sex-vibrator til mænd
I.CON

Du har sikkert selv meget godt styr på præstationerne på lagnerne, men nu kan du faktisk få statistik til at bakke påstanden op. i.Con er nemlig en fitnesstracker til din penis. Yessir, simpelthen. Det er firmaet British Condoms, der står bag opfindelsen, og den måler for eksempel livsnødvendige data som stødhastighed, antal af stød, forskellige stillinger og det totale tidsforbrug på dine anstrengelser, mens det også skulle være i stand til at advare, hvis der er kønssygdomme i farvandet. Hey, sex er jo også motion. Så kan du efterfølgende analysere de indsamlede informationer, mens der desuden er mulighed for at uploade dem til i.Cons eget sociale medie - med muligheden for at være anonym, selvfølgelig.

SE MERE HER

Leveret af Mandesager.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE