Magasinet M!

Joe er Ugens Instababe: På tredje date tog vi i swingerklub

Første instababe i 2022!

Navn: Skull Queen Joe

Alder: 26 år

Beskæftigelse: Kontorassistent i servicebranchen

Civilstatus: Single

Bopæl: I en lille by tæt på Grenå

Særlige kendetegn: Jeg har mange tatoveringer, som næsten alle involverer dødningehoveder. Desuden har jeg en piercing i venstre nippel, en i venstre side af næsen, en Septum, samt 2 tungepiercinger.

Instagram: skullqueen.joe

ANNONCE
Joe er Ugens Instababe: På tredje date tog vi i swingerklub

Vi har valgt dig som "Ugens Instababe", hvordan føles det?

Det er super fedt og noget af et selvtillidsboost. Tusind tak for det!

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg er vild god til matematik. Det har altid været min yndlingsfag. Fik afsluttet B-niveau med 12-taller, både skriftligt og mundtligt.

ANNONCE
Joe er Ugens Instababe: På tredje date tog vi i swingerklub

Hvor går din næste rejse hen?

Sydpå! Savner solskin og varmen i stedet for triste, kolde Danmark.. Bliver spændende at se hvornår det bliver muligt, det ændrer sig jo desværre på daglig basis for tiden.

Hvad er det bedste du ved? Og hvad er det værste du ved?

Det allerbedste jeg ved, er min skønne hund på snart 10 år. Sommer og solskin. De venner, som altid er der for en, selvom man måske ikke ses så ofte, som man gerne ville. Og så er jeg helt vild med personer, som tør bevæge sig ud af deres comfort zone og være sig selv til trods for, hvad andre vil mene om det. Det værste jeg ved, er uærlighed.

ANNONCE
Joe er Ugens Instababe: På tredje date tog vi i swingerklub

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

La casa de papel (Papirhuset). Der skal meget til, før jeg bliver fanget af en serie/film og kan formå at sidde stille undervejs. Denne serie er for vild. Så meget action og så gennemtænkt ned i mindste detalje. Man bliver virkelig fanget. Kan klart anbefales!

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave? Hvordan er den perfekte date ifølge dig?

Fuck dyre middage og romantiske gåture i parken. Jeg vil langt hellere have en god makker til at spotte mig i centeret - Med en proteinbar i den ene hånd og en proteinshake i den anden.

ANNONCE
Joe er Ugens Instababe: På tredje date tog vi i swingerklub

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

Det må have været af en fyr som erklærede sin kærlighed til mig: 'Hvis jeg var junkie, så var du Heroin og alle de andre kvinder var Metadon.' Utraditionelt, men jeg er kæmpe fan. Det er sku noget man husker.

Hvad gør en mand sexet?

Jeg vil til hver en tid foretrække en fed personlighed, fremfor fyre som kun har et kønt ydre at byde på. Det er bare ikke tilfredsstillende nok i længden. Humor spiller også en stor rolle. Og så er der ikke noget mere frækt end en fyr, som behandler sin kvinde med respekt, men samtidig ved hvordan han skal sætte hende på plads i soveværelset.

ANNONCE
Joe er Ugens Instababe: På tredje date tog vi i swingerklub

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

Når man ser forbi det hårde ydre, gemmer der sig tit og ofte en følsom fyr.

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Jeg havde matchet med en fyr på Tinder. På tredje date tog vi i swingerklubben Tucan. Efter rundvisningen fortalte jeg ham, vi nok lige skulle tage den lidt med ro. Jeg var alligevel lidt nervøs. Det var han indforstået med. Vi gik forbi et stort rum med en kæmpe madras i midten. Han trak mig med ind.. Og kastede mig over på madrassen, og begyndte at knalde mig. Det var lige det jeg i sidste ende trængte til. At han tog styringen. Der kom en del mænd og så på. Ovre i hjørnet af rummet stod der en massagebriks. Han fik lagt mig op på den på ryggen, mens han stod foran mig og knaldede mig. Der var stadig en del mænd samlet omkring os, som så på og spillede den af. Han kom helt tæt på og hviskede: 'Har du lyst til at give ham lige ved siden af et blowjob?' Jeg nikkede. 'Sut hans pik.', sagde han højt, mens han pegede på ham. Fyren kom tættere på og jeg gav ham et blowjob, imens jeg blev gennemkneppet af min date. Min date tog kvælertag på mig og udbrød: 'Hvis du skal sutte hans pik, så gør det ordentligt!' Hvorefter han stak mig en flad. Fuck ja altså! Så frækt. Fyren endte med at komme i munden på mig. Og det var kun lige begyndelsen. Vi blev der, indtil de lukkede. Det var en fed oplevelse.

ANNONCE
Joe er Ugens Instababe: På tredje date tog vi i swingerklub

Hvad er du allermest stolt af?

Hvor langt jeg er kommet med min styrketræning og hvor vedholdende jeg er omkring det. Jeg lider af skoliose (skæv ryg), som hos mig opstod i 13-års alderen og er blevet opereret for dette to gange. Efter operationerne led jeg stadig meget ofte af rygsmerter. Desuden var jeg meget tynd dengang. Mit mål med styrketræningen har fra starten af været at blive så stærk som muligt og at blive smertefri. At booty’en vokser samtidig er selvfølgelig bare et plus. Der er sket så meget siden jeg startede og det er så vildt at følge ens egen udvikling. Både fysisk, men også mentalt. At gå fra at tro man ikke kunne gøre det, være usikker på om man gjorde øvelserne rigtigt og have svært ved at komme ind i rutinen til nu at træne 5-6 gange om ugen og vide man har styr på det man laver.

Hvornår er en mand sjovest?

Med en god portion selvironi.

ANNONCE
Joe er Ugens Instababe: På tredje date tog vi i swingerklub

Hvad er du god til?

Kanon viljestyrke. Jeg gør, hvad jeg har sat mig for. Og så er jeg altid hudløs ærlig. - Det kan både være skidt og positiv. Jeg er der for dem, jeg holder af. Loyalitet betyder meget for mig. Jeg er også meget pligtopfyldende, dømmer ikke andre og så har jeg lært at være ligeglad med hvad andre tænker om mig. Det gør jeg kan være mig selv og er en kæmpe befrielse.

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

Enten i fitnesscenteret eller hjemme på sofaen med en god film eller serie. Jeg drikker sjældent, det hænger ikke så godt sammen med min træning.

ANNONCE
Joe er Ugens Instababe: På tredje date tog vi i swingerklub

Fortsæt sætningen: ”Jeg har aldrig..”

.. været seksuelt sammen med en kvinde (so far..).

Fortæl om din vådeste bytur

Det må være nytårsaften til årsskiftet mellem 2016 og 2017. Dengang boede jeg også tæt på Grenå og valgte at holde nytårsaften i Esbjerg. Jeg formåede at have sex med tre forskellige fyre i løbet af aftenen/natten. Altså nede i byen. Den første havde jeg sex med en enkelt gang, nummer to (en kammerat af min fætter) havde jeg sex med on and off i nogle timer ude på toiletterne af forskellige diskoteker og i alle mulige gyder, når vi ikke lige drak og var sammen med hans venner og min fætter. Ham den tredje var en kammerat af nummer to, som jeg knaldende med nede i byen i en gyde. Imens vi var i gang, kom politiet kørende forbi i en patruljebil: 'Kan i ikke lige vente med det der til i er hjemme?' Øh jo. Fuck. Så jeg endte med at tage med hjem til ham. Havde jo åbenbart ikke fået nok endnu.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce