Magasinet M!

Karma is a bitch: Idiotisk tyv bliver selv bestjålet

Som tyv er det væsentlig at kunne stjæle og slippe af sted med sin ugerning. Men en tyv i USA var forleden så elendig, at han selv endte med at blive bestjålet. Se det vanvittige scenarie her.

Karma is a bitch: Idiotisk tyv bliver selv bestjålet

Nogle tyve planlægger deres kup ned til mindste detalje. Elefanthue, flugtrute og friskt forbryderkluns, som kan byttes ud med det, der blev brugt i gerningsøjeblikket. Tjek!

Men så er der også den slags tyve, der i dagslys og uden tildækning begår forbrydelser, der er så sørgelige, at man næsten kun kan have ondt af dem. En af dem var en midaldrende, amerikanske mand, der kørte hen foran en fremmeds hus og parkerede sin bil, hvorefter han steg ud og løb over for at stjæle en postpakke, der stod på husets dertilhørende veranda.

Til mandens uheld viste det sig, at ejeren af huset - og postpakken - var hjemme. Herren af huset satte straks efter tyven, som i ren panik kylede pakken fra sig. Men her slutter historien ikke. For den forurettede nåede op på siden af bilen og fik flået en håndtaske, formentlig tilhørende tyvens samlever, som sad på passagersædet, ud af bilen, inden den ræsede væk. 

Og hele den absurde episode blev optaget af husets overvågningskameraer. Ha! Tag den, dumme tyv. Se overvågningsvideoen lig her:

ANNONCE

Ejeren af huset og postpakken kunne nærmest ikke tro, hvad han var vidne til. Og var det ikke for hans datter, havde han måske ikke nået at stoppe den usle tyv.

"Min datter sagde, at hun så en mand løbe op til huset, og så løb jeg ud og opdagede, at han var ved at stjæle et eller andet og løb så efter ham. Jeg rakte hånden ind gennem vinduet for at stoppe ham, men han var ligeglad med, at jeg havde fat i hans medpassagers arm, da han begyndte at køre. Jeg så så hendes håndtaske og tog fat i den i håb om, at jeg kunne få noget ID på hende," sagde manden om episoden.

Episoden udspillede sig i et villakvarter et sted i det område i Californien, der kaldes Bay Area. Og angiveligt blev pakketyven set køre rundt i området i længere tid for at udse sig mulige ting og sager, han kunne stjæle fra de huse, der lå ved vejen.

Men han havde som bekendt ikke sin heldigste dag på (tyve)kontoret..

ANNONCE
Del

Seneste nyt