Magasinet M!

Khabib vs McGregor efterspillet er en farce uden lige

Mere om UFC-klovnenes udskejelser

Der er ikke noget nyt under solen, i at UFC og Conor McGregor nyder at lave lidt rav i den, bare for opmærksomhedens skyld. Der er trods alt kæmpe store penge i gamet. 

Alligevel er det scenarie der udspillede sig efter nattens UFC-kamp, hvor Conor McGregor tabte spektakulært til russiske Khebab Nurmagomedov alligevel en kende skævt. 

ANNONCE
ANNONCE

Jeg vågnede op på sofaen klokken 10 søndag formiddag, til en masse overskrifter om den UFC-kamp, som jeg så inderligt kæmpede for at holde mig vågen til. Det er pisse irriterende, at misse sådan noget live. Men jeg loggede ind på Viaplay og fangede kampen, der umiddelbart gik i gang 10 minutter efter jeg smækkede øjnene i for sidste gang. McGregor tabte til Khabib, på chokehold og tap-out. Khabib var bare bedre. 

Umiddelbart efter kampens afslutning, gik det hele i lort. Khabib hoppede over hegnet i oktagonen, og gik lige i flæsket på en af McGregors supportere. Få øjeblikke derefter, stormede flere af Khabibs slæng ringen, for at forsøge at få fat på McGregor. 

En højst usportslig og uprofessionel scene, der resulterede i, at UFC-boss Dana White, nægtede at give Khabib et bælte. Meget forståeligt. 

Khabib undskylder

Kort efter episoden, dukkede Khabib op til pressemøde, hvor han i en omgang undskyldte for episoden, men i samme omgang kritiserede McGregor for usportslig opførsel. 

ANNONCE
Khabib undskylder
ANNONCE

Et par timer efter tog McGregor til Twitter, for et give en kort kommentar: 

ANNONCE
ANNONCE

Der er ingen tvivl om, at der i løbet af de næste par dage, vil blive rapporteret en del om efterfølgerne af denne episode. Og folk vil fordømme den, og mene at folk skal straffes. 

Men jeg vil gerne vædde en kasse bajere på, at vi har en rematch indenfor det næste år. Der er alt for mange penge i udsigten, til at Dana White og UFC kan lade være. 

Når det så er sagt, synes jeg at komiker og MMA-kommentator Joe Rogan, har en ganske god konklusion på situationen. 

ANNONCE
ANNONCE

Efter min personlige mening, var sværvægtskampen mellem Derrick Lewis og Alexander Volkov, klasse bedre end aftenens hovedkamp. Og det samme er efter-interviewet med vinderen af den kamp: Derrick Lewis! 

ANNONCE
Derrick Lewis Octagon interview
ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram
Blog

Hey guys! Følg mig på Instagram, jeg vil så gerne være influencer. Mys. 

Kontakt: mmv@mmm.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt