Magasinet M!

Klassiske Bond-babes

Vi fejrer Quantum of Solace med nogle af de bedste Bond-babes nogensinde

Klassiske Bond-babes

20-16


5.
Skuespillerinde: Teri Hatcher
Rolle: Paris Carver
Film: Tomorrow Never Dies (1997)
Citat: "I made my bed and you don't sleep in it."
Paris den eneste Bond-babe i historien, der er Bonds eks-kæreste. Bond har dybe undertrykte følelser for hende og behandler hende derfor ikke helt så stodder-agtigt, som han plejer med damerne. Men, altså, han knalder hende alligevel... naturligvis. Det ville også ha' været spild af god Teri Hatcher, hvis han ikke havde gjort det.

4.
Skuespillerinde: Claudine Auger
Rolle: Domino Derval
Film: Thunderball (1965)
Citat: "So...what sharp little eyes you have!"
"Claudine hvem? Domino hvad?", tænker du nu. Det kan vi godt forstå, for Domino er nok den mest oversete Bond-babe i den lange række af Bond-film. Underligt, for denne tidligere Miss France er noget af det lækreste, smukkeste og mest sexede der er set i en Bond-film. Se Thunderball igen, og fortæl os at vi tager fejl.

3.
Skuespillerinde: Ursula Andress
Rolle: Honey Ryder
Film: Dr. No (1962)
Citat: "I put a black widow spider underneath his mosquito net... a female, they're the worst. It took him a whole week to die."
Alene fordi Honey var historiens første Bond-babe, fortjener hun ekstra opmærksomhed. Den genredefinerende scene hvor hun glinsende træder op af havet i en hvid bikini, er den dag i dag stadig noget af det mest sexede vi har set i en James Bond-film. Hil, Honey!

2.
Skuespillerinde:
Halle Berry
Rolle: Jinx
Film: Die Another Day (2002)
Citat: "Yo' mama!"
Godt nok er Jinx ikke den bedste Bond-babe i historien og godt nok er Halle Berry ikke den bedste skuespiller i historien, men hun er uden tvivl den Bond-babe med de bedste jader. Dér, vi sagde det højt. Det er en meget lille grund til at hun kommer så højt op på listen... men den er go'!

1.
Skuespillerinde: Famke Janssen
Rolle: Xenia Fyodorovna Onatopp
Film: Goldeneye (1995)
Citat: "This time, Mister Bond, the pleasure will be all mine..."
Det er meget svært at finde en mere sexet Bond-babe end frk. Onatopp. Hun har det hele: en lækker krop, et pornoficeret navn og et talent for at slå sine ofre ihjel, ved ganske enkelt at kneppe dem ihjel. Se, dét er en Bond-babe der fortjener en førsteplads. Famke/Xenia, du vil være i vores hjerter (og andre steder) altid.

ANNONCE
Del

Seneste nyt