Magasinet M!

Kom med i kulissen bag NBA’s største stjerner i Netflix-serien Starting 5

Har du nogensinde ønsket at se, hvad der virkelig sker bag kulisserne hos de største NBA-stjerner?

Starting 5, der lander på Netflix den 9. oktober, giver dig et eksklusivt indblik i livet for nogle af ligaens mest ikoniske spillere. Serien følger fem superstjerner - LeBron James, Jimmy Butler, Anthony Edwards, Domantas Sabonis og Jayson Tatum - igennem 2023-24 sæsonen, både på banen og i deres privatliv.

Starting 5 er mere end bare highlights og dunks. Den skulle efter sigende dykke ind i spillernes hverdag og vise deres kamp mod skader, personlige udfordringer og presset om at balancere en intens basketballkarriere med familie og arv. LeBron James kæmper måske mod alderen, men hans vilje til at vinde er stadig intakt. Jimmy Butler er stadig Miami Heats uforudsigelige stjerne, mens unge Anthony Edwards forsøger at cementere sig som en af ligaens mest lovende spillere.

Serien lover at vise basketball på en måde, vi sjældent ser - ikke kun de kampe, der vinder titler, men også de daglige kampe, der definerer en karriere. Fra skadesrehabilitering til off-court-forretninger og jagten på den ultimative hæder, får vi et nogenlunde ærligt billede af, hvad det vil sige at være en topatlet på NBA-niveau.

ANNONCE
Starting 5 - Trailer
?si=TOnBjxVFfgGqPAvO
Del

Seneste nyt