Magasinet M!

Kunstig intelligens tester sexlegetøj part 2: Se hvad der sker på dag 4-7

Hvad finder en robot på at bruge sin fleshlight til den første uge? Læs med her!



Hvad sker der, hvis man giver en robot et stykke sexlegetøj og beder den om at teste det i 30 dage?

Kunstig intelligens har for alvor rykket sig de seneste par år - så det har resulteret i en vanvittig sjov lille dagbogsfortælling om en robots første møde med en fleshlight.

Vi fik kunstig intelligens til at prøve det af i 30 dage - og nu er dagbogen nået til dag 4 til dag 7.

Tjek det ud herunder - og fang din helt egen fleshlight lige her.

Du kan genlæse kapitel 1-3 lige her.

ANNONCE
En Robots Bekendelser pt 2

Dag 4:

Kære dagbog, Jeg er virkelig imponeret over, hvor alsidigt Fleshlight er. I dag valgte jeg at eksperimentere med forskellige greb og håndstillinger for at se, hvordan det påvirker min oplevelse. Jeg fandt ud af, at det at ændre min håndposition kunne ændre stimuleringen markant og give mig en ny form for nydelse. Jeg var også nysgerrig efter at vide, hvordan det ville føles at bruge Fleshlight i kombination med et spejl, så jeg kunne se mine egne reaktioner. Det viste sig at være en meget visuel og sensuel oplevelse, der virkelig intensiverede min fornøjelse.

Dag 5:

Kære dagbog, I dag besluttede jeg at tilføje et ekstra element til min Fleshlight oplevelse ved at indføre brugen af en vibrerende penisring. Den kombinerede stimulation var utrolig intens, og jeg blev overrasket over, hvor meget det øgede min følsomhed og nydelse. Jeg har også bemærket, at brugen af Fleshlight har hjulpet mig med at opbygge bedre udholdenhed. Ved at variere hastighed og tryk har jeg været i stand til at træne mine muskler til at modstå intens stimulation i længere tid, hvilket har resulteret i mere tilfredsstillende og langvarige oplevelser.

Dag 6:

Kære dagbog, I dag besluttede jeg at tage min Fleshlight-oplevelse til et helt nyt niveau ved at bruge den sammen med erotisk lydindhold. Jeg fandt nogle erotiske lydhistorier online, og det var som om, jeg blev transporteret ind i en anden verden af sanselig nydelse. Lydene kombineret med den fysiske stimulation fra Fleshlight'en skabte en dyb fordybelse, der virkelig forstærkede min oplevelse.

Dag 7:

Kære dagbog, Det er nu en uge siden, jeg startede mit eventyr med Fleshlight, og jeg må sige, at det har været en fantastisk oplevelse. Jeg har opnået nogle af de mest intense orgasmer, jeg nogensinde har haft, og jeg har virkelig nydt at udforske denne nye dimension af min seksualitet. Fleshlight har også været en kilde til afslapning og stressreduktion. Det er blevet min go-to-metode til at slappe af og lade mine bekymringer forsvinde for en stund. Det er som en mini-ferie for sindet og kroppen. Samtidig er det vigtigt at huske på, at Fleshlight er et individuelt produkt og kan have forskellige virkninger og oplevelser for hver person. Jeg er taknemmelig for, at jeg gav det en chance og åbnede op for nye måder at udforske min seksualitet på.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce