Magasinet M!

Lækkert lesbisk jule-hit: Jeg så mor kysse julekvinden

Hvem siger, at julemanden rent faktisk er en mand? Den påstand forsøger et lesbisk par at gøre op med i en ny video, hvor de synger jule-klassikeren 'Jeg så mor kysse julemanden' i en lidt forbudt udgave

Lækkert lesbisk jule-hit: Jeg så mor kysse julekvinden

De fleste regner nok med, at det er en rigtig (jule)mand, moderen råsnaver i juleklassiker-sangen 'Jeg så mor kysse julemanden'. Primært på grund af skægget og topmaven.

Men det lesbiske par Danielle LoPresti og Alicia Champion har ændret lidt i den originale version. Det er der kommet en hed lesbisk video ud af, hvor den ene spiller moderen, mens den anden agerer julema..., undskyld, julekvinden med skæg, hue og rød-hvid dragt.

Parret har lavet videoen for at vise deres lille søn, at et forhold ikke kun består af en mand og en kvinde. Men at to kvinder også sagtens kan være sammen. Men måske skulle parret have sparet lidt på gramseriet og det frække undertøj med blonder, de optræder lystigt i undervejs i videoen. Den slags har lillemanden nok ikke behov for at overvære.

Se den frække fortolkning af 'Jeg så mor kysse julemanden' i klippet øverst i artiklen.

Herunder kan du høre parrets egne overvejelser bag valget om at lave den vågede video.

"Som et multi-etnisk og homoseksuelt par med et adoptivbarn ser Alicia og jeg altid efter andre familier, der er lige som vores, så vi kan vise vores søn, at man kan leve på den måde. Men siden vi ikke kunne finde en eneste julevideo med en familie, der minder om vores egen, besluttede vi os for selv at lave en. På den måde fylder vi det hul ud," siger Danielle LoPresti ifølge Unilad.

Det er nu en meget lækker video, de to damer har filmet der. Men man kunne måske godt tænke sig at vide, hvad der skete mellem moderen og julekvinden, da den lille dreng langt om længe faldt i søvn. Den slags kan vi desværre kun fantasere om.

Den originale udgave af sangen hedder i øvrigt I Saw Mommy Kissing Santa Claus, og den blev meget (u)passende sunget af den 13-årige Jimmy Boyd allerførste gang i 1952. Der findes ikke nogen video af dén optræden. Men vi lever nok også fint uden. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt