Magasinet M!

Læs hvad Pennywise-klovnen i virkeligheden er i optakten til It: Chapter 2

Mareridtklovnens baggrundshistorie.

Pennywise the Clown.

Den har ødelagt nattesøvnen for folk i 90’erne og remaken har tilsyneladende samme effekt på det moderne unge publikum.

Den går også under navnet "It", som er baseret på Stephen Kings famøse roman. Men hvis du ikke lige har haft tid til at læse op på, hvad skabningen egentlig er - så kan du lige få hele historien her - baseret på Kings egne beskrivelser i romanerne.

Pennywise er en formskiftende skabning, som har været til stede på jorden længere end menneskeheden. Det er en ældgammel kosmisk skabning flere milliarder år gammel, som er skabt i en anden dimension i noget, der kaldes macrouniverset.

Han kom til jorden i en asteroide og landede i det sted, der flere millioner år ud i fremtiden ville blive til Derry, Maine i USA. Den lå i hi, indtil mennesket opstod og begyndte en ædecyklus hvert 27. år. Den har valgt klovneudseendet som en favorit, men skabningens rigtige udseende kaldet Deadlights og er noget, mennesket ikke kan forstå og dermed ikke se. Det tætteste man kommer på er den store edderkop i de originale film - men ved synet af denne skikkelse drives mennesker til vanvid.

Det bliver en smule bizart, hvis man kigger på Pennywises nemesis - hvilket er en gigantisk skildpadde ved navn Maturin, som kommer fra samme sted. Den kastede vores univers op, da den fik mavepine.

Oooooookay... Well, så må vi se, hvad The Loser Club all grown up kan gøre mod det ældgamle kosmiske væsen i september!

ANNONCE
Del

Seneste nyt