Magasinet M!

LEGO Art er genial afslapning!

Vi har bygget et LEGO Iron Man kunstværk!

LEGO lancerede i starten af august deres nye serie - som mest er tiltænkt voksne LEGO-fans.

LEGO Art giver mulighed for at bygge kunstværker af en række ikoniske karakterer; lige nu tæller lineuppet The Beatles, Andy Warhold farverige fortolkning af Marilyn Monroe, Star Wars Siths og ikke mindst: Marvel's Iron Man. 

LEGO har været så venlige at stille et sæt til udlån, så vi selv kunne få en føling for det nye produkt. 

Som de store superhelte-fans vi er, faldt valget naturligvis på Iron Man-sættet. 

ANNONCE
LEGO Art er genial afslapning!

LEGO har skabt en samlet oplevelse, der giver en tid til virkelig at slappe af og samtidig nørde igennem, med det værk man nu måtte have lyst til at lave. 

Kunstværkerne skaber man selv - ud fra en samlevejledning, der er lige så nøjagtig, som du kender det fra øvrige LEGO-sæt. Undtagelsen her er, at der er en klods, der går rigtigt meget igen: Den lille runde 1x1 dot. 

Iron Man sættet består af i alt 3167 elementer. Det færdige kunstværk måler 40x40 centimeter, og undervejs bygger man selv en ret holdbar ramme, der enten kan placeres som et stående element, eller hænges op på væggen - alt sammen konstrueret ved hjælp af LEGO-klodser - ingen snyd her. 

ANNONCE
LEGO Art er genial afslapning!

Vælg selv portrættet

LEGO Art Marvel Studios Iron Man (31199), som sættet helt præcist er navngivet, giver mulighed for at bygge tre forskellige portrætter af Iron Man - de tre motiver er nøje udvalgt fra filmscener, gennem Iron Mans "karriere" i MCU - Det ene er MARK III rustningen, det andet er HULKBUSTER og det rredje er MARK LXXXV - også kendt som nanodragten fra Avengers: Endgame. 

Samlesættet er en fornøjelse at arbejde med. LEGO har haft stor fokus på, at man har en oplevelse mens man samler, og for at understøtte et ekstremt roligt og hyggeligt setup, er hvert ART-sæt, suppleret med et speciallavet soundtrack - eller en podcast, der går bag historierne om både det specifikke kunstværk - og de bagvedliggende kræfter. 

Ved Iron Man er det blevet til en ekstremt informativ podcast omkring Marvel som helhed, den store bagmand Stan Lee og Iron Mans forskellige dragter. Podcasten tilgås fra en QR-kode, der aflæses med din smartphone. 

ANNONCE
LEGO Art er genial afslapning!

Jeg havde et par ekstremt afslappende timer med sættet, hvor jeg fik lov til at koble totalt af fra omverdenen, og bare dykke ned i min fantasi, mens jeg samlede LEGO og lyttede til nørdet soundtrack. Det er fantastisk, og helt sikkert en ny måde at lege med LEGO på. 


Og det gør ikke noget, at slutresultatet rent faktisk er et stykke ret pyntende indretning. 

Hvis man virkelig bliver grebet af stemningen, kan man i tilfældet med både Iron Man og Star Wars sættene, gå all in med køb af tre sæt af samme type, og skabe et kombineret kunstværk på 120x40 centimeter. 

Pris og tilgængelighed

LEGO Art Marvel's Iron Man finder du på LEGO.com og hos udvalgte forhandlere - den vejledende salgspris er 1099,- kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt