Magasinet M!

Lesley B er tilbage i det nyeste nummer af M!

Vi har skruet er helt fantastisk blad sammen til dig. Nu virker januar pludselig ikke så slem...

 

Tredje gang er virkelig lykkens gang, for Lesley B's tredje M!-forside er hendes hidtil frækkeste. Det kalder vi et comeback.

Banden alle de andre bander er bange for. Der er ikke uden grund, at de amerikanske myndigheder kalder MS-13 for landets største trussel efter Al-Qaeda. Med mottoet 'dræb, voldtag og kontrollér' efterlader bandens 100.000 medlemmer ingen tvivl om, hbor bindegale de er.

Guide til quickies. Du behøver ikke diske op med stearinlys, massageolie og timelangt forspil, hver gang du vil knalde med damen - heller ikke for hendes skyld. Faktisk har jeres forhold godt af lidt lynsex en gang imellem. Tjek i det nye M!, hvordan I kommer i gang.

 Hello Titty. Normalt er bogstavet 'i' en streg med en prik over. Men når i'erne sidder på Francoise Boufhal, er de helt runde og med en prik i midten. Den 22-årige englænder bærer nemlig rundt på intet mindre end et par bryster i størrelse - hold nu fast - 65I!

De sidste 20 års bedste babes. Megan Fox, Jessica

ANNONCE
mmm.dk - Lesley B er tilbage i det nyeste nummer af M! mmm.dk

 

Det bedste grej fra 2010. Kan du slet ikke overskue, hvilke produkter der var de fedeste i 2010? Det kan vi heldigvis, så tjek lige overblikket i M! 158.

 

God, bedre, norsk. Hun er norsk. Hun er blond. Hun har en 75E-barm. Vi behøver næsten ikke sige mere. Men alligevel. Her er Camilla Jacobsen.

 

 

 

 

 Derudover har vi masser af gadgets, spil, film og sjov læsning til dig...

ANNONCE
Del

Seneste nyt