Magasinet M!

Lise Elgaard forkæler dig i det nyeste nummer af M!

Scorehobbyer, Iron Mike, gadgets, spil, film og MASSER af pivfrække babes. M! 156 inviterer til sublim læsning

"Jeg har en søster, der er stewardesse. Og ja, vi ligner hinanden". Mød den pivfrække racer-frue og savl over de supersexede billeder.

 

   

Verdens Blodigste Sportsgrene. Træt af at se fodboldspillere, der stortuder efter bare den mindste nærkontakt? Vi har samlet de 6 blodigste sportsgrene, der for alvor giver folk noget at hyle over.

 

 

 


 

Hvordan er du i sengen? Du er måske ligeglad med, om pigen, du dusker, får noget ud af det. Men det skal du ikke være. Piger taler nemlig sammen, og lynhurtigt har du et ry som et dårligt knald.

ANNONCE
mmm.dk - Lise Elgaard forkæler dig i det nyeste nummer af M! mmm.dk

5 Scorehobbyer. Er du single? Løber du tør for idéer til at møde piger? Så er du heldig. Vi sendte seniorjournalist Fyrtårnet ud for at teste, om man kan score ved at gå til dans, madlavning eller yoga...

 

 

 

 

 

 

 

Barmfager Brite. Det er svært ikke at blive betaget af den skønne brite Cara Brett. Er du ligesom os helt vild med hende, får du i M! 156 en stalker-guide til, hvor du kan finde mere af hende. Enjoy.

ANNONCE
mmm.dk - Lise Elgaard forkæler dig i det nyeste nummer af M! mmm.dk

I januar 1990 er Mike Tyson på toppen af sin boksekarriere - som den yngste sværvægtsmester nogensinde og med VM-bælterne fra alle tre store bokseforbund i hus. To år senere har han mistet det hele og står foran seks år i fængsel. Dette er historien om, hvordan det gik galt.


Hvis du ikke har fået set Prince Of Persia: The Sands Of Time, er det bare med at drible ned i den lokale Blockbuster. Tæskelækre Tal Berkovitch spiller nemlig en lille rolle som harem-babe - en rolle, der bestemt ikke gør filmen mindre seværdig.

ANNONCE
mmm.dk - Lise Elgaard forkæler dig i det nyeste nummer af M! mmm.dk


M! 156 udkommer i dag.

Del

Seneste nyt