Magasinet M!

M! 128 er på gaden!

Køb M!s sommer-nummer!!!

M! 128 er på gaden!

M! fejrer sommeren med et blad, der er specialdesignet til at tage med på stranden og i flyveren på vej sydpå. Fire sider med udendørs ølspil til dig og vennerne. Seks rejsemål med sexgaranti. En kæmpe sex-test, så du kan finde ud af, om du skal pudse dine skills af, før du rejser. Festivaltips. Test af øl-coolere. Det får du alt sammen i M128 - plus en lækker, dansk sommerbabe på forsiden, naturligvis.

På forsiden: Stéphanie
De sidste tre år har redaktionen hver dag brugt fem minutter på at tilbede en stor plakat med Stephanies M!-forside fra 2005. Det var derfor på høje tid, at den danske Topmodel-frækkert blev hevet ind til et nyt forsideshoot.

Feriemål med mest sex
Eksperterne (og Forsidejagt-finalisterne) har talt: Her skal du tage hen, hvis du ikke kun er interesseret i at få sol på kroppen, men også piger på din ... ja, du ved ...
 
Den store sommer-ølspilsguide
Sol og sommer hører uløseligt sammen med iskolde stifter! Vi giver dig seks suveræne ølspil, perfekte til en tur i parken eller på standen med gutterne.

Sex-test: Er du god i sengen?
Stol ikke på pigens svar, når du spørger: "Var det godt for dig?". Stol i stedet på M!s test, som både giver dig sandheden om dine evner på lagenet OG tip til, hvordan du kan blive endnu bedre!

Kidnappet i Sao Paolo
To-tre mennesker kidnappes hver dag i den brasilianske megaby Sao Paolo. M! fulgte med politiet på en befrielsesmission, der endte i et blodbad. Læs den chokerende historie i det nye M!. Vi har - helt unikt - fået lov at vise klip fra de videoer, som kidnapperne sender til familiernes ofre. Se et sammenklip af videoerne HER.

Babes: Hannah Buckle & Gemma White
En fantastisk engelsk babe med gigantiske F-skåls bryster. En gudesmuk new zealandsk lækkerbisken. Vi kan ikke finde ud af, hvem der er lækrest. Kom med dit bud, når du har læst det nye M!.
 
Bananrepublikker anno 2008
Er du ligeglad med at have rindende vand, veje, presse-frihed, sikkerhed og bare en lille smule penge? Så har vi fundet et par lande, hvor du kan overveje at slå dig ned.

Stealth-flyet B-2
Det kan ikke undgå din kærestes "har du drukket øl"-radar - men ellers er det amerikanske super-spionfly så godt som usynligt.
 
Natteliv: Kolding
Der blev pludselig varmt - meget varmt, da nattelivs-patruljen mødte søde kvindfolk i Kolding. Se selv billederne af de lækre tøsebørn.

Det får du også i M128:
* Frække hemmeligheder
(Vi stoppede syv lækkermåse på streeten og lokkede nogle lumre sandheder ud af dem...)
* En sindssyg historie fra det virkelige liv (om jomfru-sex ... normalt hyggeligt, men ikke denne gang...)
* Interview med Matti Breschel (et af dansk cyklings største talenter)
* Stortest af alkopops (se hvilken kulsyrevand, du skal hælde på pigerne)
* Test af køletasker (til øl, naturligvis)
* To nye, lækre kombatanter i Babe-dysten
* Gadgets, gadgets og flere gadgets

* Uartige links
* Anmeldelser: Nye film, ny musik, nye spil
* Meget, meget mere

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt