Magasinet M!

M! 149 ude nu!

Og det betyder, at du endelig kan få fingrene i Forsidejagt-bogen...

Den har været ventet med længsel, og nu er den her endelig: Forsidejagt-bogen 2010 - spækket med 100 lækre danske babes. Stem på din favorit, enten her eller via sms. Klik her, hvis du vil møde pigerne fra Forsidejagten 'in real life'.

mmm.dk - M! 149 ude nu! mmm.dk

Vi har været så svineheldige at få lov at tage billeder af 19-årige, gudesmukke Celina. Vi fik lokket den temperamentsfulde tigermis ud af buret - og fik til gengæld en af de hotteste billedserier i M!s historie. Her er en lille smagsprøve på, hvad der venter jer.

ANNONCE

30 dage uden sex, druk og smøger. På en normal måned pløjer M!-journalist Pøllehornet sig gennem 800 smøger, 200 genstande alkohol, 90 gange onani og al den sex, han kan få. Alligevel sagde han ja, da vi udfordrede ham til at droppe hele molevitten i 30 dage. Læs hele historien om hvordan det gik.

ANNONCE
mmm.dk - M! 149 ude nu! mmm.dk

Hvad blev der af 90'ernes Stjerner? Du kunne ikke tænde for radioen uden at høre en af deres ørehængere. Men hvad laver Babylon Zoo, Vanilla Ice og alle de andre fra dengang egentlig nu? Fyrtårnet har undersøgt sagen.

De 10 største skolemassakrer. Det er ikke kun i USA, at det kan være livsfarligt at gå i skole. M! har kigget i arkiverne og fundet de 10 sygeste skolemassakrer. 

ANNONCE

Islamisternes Dødsliste. FBI's liste over eftersøgte terrorister tæller næsten udelukkende arabiske navne. Men har du nogensinde spekuleret på, hvordan de muslimske fundamentalisters liste ser ud? Her er nogle af de personer, fundamentalisterne gerne vil 'tale med'.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce