Magasinet M!

M! 193 - din december bliver ikke den samme

Ét er, at vi har fået Celina Hilslev til at stille op i den frækkeste billedserie i M! længe, noget helt andet er, at magasinet er så pissegodt skruet sammen.

M! 193 - din december bliver ikke den samme

 

I dag, torsdag 28. november, er en helt speciel dag. For der rammer M! 193 gaden. I dette nummer er det nemlig lykkedes os at overtale gudesmukke Celina, der pryder forsiden, til at folde sig ud over 8 sider i en usædvanligt smuk billedserie. Ud over masser af andre smukke damer, 'Det Virkelig Liv' (som er tilbage på kraftig opfordring fra jer) og alt det andet I elsker og holder af, kan du i M! 193:

 

- Få at vide, hvad kvinder tænker om sex, synes om sex, onanerer med, og hvordan de ting har udviklet sig. Vi har nemlig gennemanalyseret svarene fra WOMANs årlige sexundersøgelse de seneste otte år.

 

- Få svaret på, hvad dit image og din tøjstil betyder. Vi har fundet 5 forskellige outfits og spurgt direktøren, headhunteren, daten, svigermoderen og eksperten, hvad din tøjstil udstråler.

 

- Følge M!s journalist, Mads Knudsen, der tog på druk med Jøden og Hefty - rappens to grand old men, der stadig kan gi' den gas i byen. Vi fejrede deres nye album med en tur rundt til deres stamværtshuse i Aalborg. Det blev en nat med røverhistorier, scoringer og en enkelt fed...

 

- Få hele historien om Somalia - verdens farligste land. Få danskere har besøgt landet, de fleste forbinder med død, vold og kaos. Forfatter og tidligere jægersoldat Thomas Rathsack har dog taget turen til Somalia for at researche til sin aktuelle roman, Sort daggry. Læs om hans oplevelser fra Somalia, verdens måske farligste land.

 

- Læse om de største flops nogensinde: Cowey (den klamme kombination af appelsinjuice og mælk), bøffri burger og farveløs cola. Hvad pokker tænkte de på?

- Få et indblik i Deep Web - nettets beskidte baggård. På den mørke del af internettet kan brugere dele, handle og kommunikere uden at efterlade spor. Tag med ned i en underverden, hvor IP-adresser er tilfældige, penge er koder, og alt er tilladt. Næsten.

 

 

Rigtig god læselyst.

Redaktionen

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt