Magasinet M!

Maja fra Paradise Hotel er Månedens Crush: - Jeg fortryder én ting jeg gjorde inde på hotellet

Hun er blot 19 år, og måske du allerede kender hende fra Paradise Hotel? Her fortæller hun, hvordan det pludselig er at være kendt, når man godt kan lide lidt privatliv!

Navn: Maja Bruun Bebe Larsen

Alder: 19

Bopæl: Varde

Arbejde: Sabbatår - så arbejder

Højde: 1,57

Civiltilstand: Single

Særlige kendetegn: Lille med en fyldig bagdel

Instagram: majabebe

Snapchat: @Majabebe

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være næste måneds crush, som inkluderer et photoshoot med en professionel fotograf? ...Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook eller en mail til Feature-koordinator Simone på skh@connery.dk. Så vender vi tilbage, hvis det skulle blive aktuelt.

ANNONCE
Maja fra Paradise Hotel er Månedens Crush: - Jeg fortryder én ting jeg gjorde inde på hotellet

Hej Maja. Du er blevet valgt som Månedens Crush i maj på mmm.dk. Tillykke! Hvordan har du det med det?

Tak! Det har jeg det helt vildt fedt med! Det noget af et komplement at få!

Mikkel, vores dygtige fotograf, havde teaset lidt for dit photoshoot på sin Instagram-konto, og som altid har vi virkelig glædet os til at se det endelige resultat! Hvad synes du selv om billederne?

Jeg synes, billederne er blevet rigtig gode! Jeg troede slet ikke, jeg havde det i mig, da jeg aldrig har fået taget billeder på den her måde før! Jeg er så positivt overrasket over mig selv, og så er jeg utrolig glad for, at det var Mikkel, der fik lov at tage dem. Han er simpelthen så professionel og sød!

Se alle afsnit af Paradise Hotel på Viaplay. De første 14 dage er gratis: Viaplay.dk 

ANNONCE
Maja fra Paradise Hotel er Månedens Crush: - Jeg fortryder én ting jeg gjorde inde på hotellet

Nogle af vores læsere genkender dig måske, fra dengang du var Ugens Instababe hos os - helt tilbage i juli sidste år. Dengang skrev du, at man for at score dig bl.a. skulle have et frækt glimt i øjet - hvis du skulle score en fyr, hvordan ville du så gøre det?

Jeg er faktisk elendig til at score. Normalt er det altid mig, der bliver scoret! Jeg er altid 100% mig selv, og nogle gange kan det godt blive lidt for meget, og så kommer jeg hurtigt til at blive en af "drengene". Men et sødt smil har da hjulpet af og til!

Og nu til noget lidt andet, for det er jo ingen hemmelighed at du har været en del af Paradise Hotel i år! Hvordan er det pludselig at være "kendt" for det, og hvordan er det at være deltager i Paradise Hotel?

Det er meget mærkeligt pludselig at være kendt - og især for Paradise Hotel, fordi det er et program, mange sidder og ser næsten hver dag. Man kan næsten ikke undgå at blive genkendt eller få kommentarer! Jeg har det meget blandet med, at folk genkender mig, og at mange føler, at de næsten kender mig! Jeg er en pige, der godt kan lide noget privatliv af og til, så det er en smule grænseoverskridende. 

ANNONCE
Maja fra Paradise Hotel er Månedens Crush: - Jeg fortryder én ting jeg gjorde inde på hotellet

Ja, privatliv hjælper Paradise Hotel jo ikke just en med at have. Du har jo eksempelvis sex med Jonas på et tidspunkt i sæson - hvordan var det, når man ved, at hele Danmarks befolkning ser med? Og din mor? Hvordan er det generelt at være overvåget 24/7?

Første gang, jeg var sammen med Jonas inde på hotellet, var det meget grænseoverskridende, fordi man netop ved, at det er noget, folk kommer til at se! Man glemmer simpelthen kameraerne så hurtigt, at man ikke længere tænker over det - især når man også har drukket. 

Ja, alkohol hjælper altid på det. Hvad er det vildeste du har oplevet i forbindelse med Paradise Hotel, udover det at være med selvfølgelig? 

En af de vildeste fester, jeg husker inde fra hotellet, var allerede i anden uge derinde. Den fest, hvor vi havde High School-tema. Her ender vi alle med at drikke os helt under, og mange af os ender under lagnerne (inklusiv mig selv) og husker egentlig ikke meget derfra dagen efter! Vi var næsten lige kommet ind på hotellet og var begyndt at lære hinanden bedre at kende, og vi havde det bare virkelig for fedt på daværende tidspunkt, fordi det hele var så ukompliceret.

ANNONCE
Maja fra Paradise Hotel er Månedens Crush: - Jeg fortryder én ting jeg gjorde inde på hotellet

Ah ja, en uskyldig tid. Det er jo heller ingen hemmelighed, at du blev stemt ud for nyligt. Men kan vi forvente at se dig tilbage på hotellet? Og hvor er man, når man er blevet stemt hjem (man bliver vist smidt over på et andet hotel)- er det lige så luksus?

Måske, måske ikke! I må jo følge med!

Haha, det gør vi bestemt. Hvor befinder man egentlig, når man bliver stemt hjem?

Man kommer hen på et hotel, der ejes af en ældre dame, som hedder Maria! Et sted, som er blevet brugt igennem mange sæsoner derinde, efter man er tjekket ud fra det "rigtige" hotel. Det ikke særligt luksus, men man har fri mulighed for at gå rundt i byen og tage ned på stranden for at bade, tage sol og drikke en masse piña coladaer, inden man så flyver hjem til Danmark! 

Det lyder nu ellers ret luksus i vores ører! Hvad har du som person lært af at være med i Paradise Hotel? Og er der noget, du fortryder i forbindelse med din deltagelse?

Jeg synes selv, at jeg er blevet meget mere social efter min deltagelse! Jeg har fået meget mere forståelse for andre mennesker, og hvordan man skal behandle andre - både på godt og ondt. Jeg har fået en del fans efter min deltagelse, og jeg prøver så vidt som muligt at være den bedste version af mig selv og være et godt forbillede for unge derude. Der er som sådan ikke noget, som jeg fortryder ved selve deltagelsen. Jeg fortryder dog, at jeg indledte et "forhold" med Jonas, da det ikke fungerede, da vi kom hjem. Jeg ville ønske, at jeg ikke var så naiv i forhold til fyre - og især som jeg var med Jonas derinde.

Sidst, du var Ugens Instababe, fortalte du, at du forhåbentlig om fem år havde fundet en sød kæreste, som du kunne slå dig ned med. Har du fundet ham efter din deltagelse I Paradise?

Jeg har ikke fundet en kæreste endnu. Ofte, når en fyr har skrevet til mig eller har virket interesseret, kan det nogle gange være svært at sige, om han bare er fan eller rent faktisk er interesseret i mig. Jeg vil egentlig helst finde en fyr, der ikke ved, hvem jeg er. 

ANNONCE
Maja fra Paradise Hotel er Månedens Crush: - Jeg fortryder én ting jeg gjorde inde på hotellet

Det lyder fornuftigt. Nu til et lidt mere personligt spørgsmål: Hvordan er Maja under den smukke "Paradiso"-overflade, hvis du selv skulle beskrive det?

Jeg er en meget smilende og glad pige, der elsker sjov og ballade - især i weekenderne. Men samtidig elsker jeg også bare at kunne sidde derhjemme med min familie eller venner og hygge til en film eller andet. Jeg er en meget følsom pige, og så har jeg haft en lidt hård opvækst, så jeg tænker meget over, hvad jeg gør, og hvordan jeg vil fremstå som person, da jeg kun vil folk det bedste.

Du lyder som enhver fyrs drøm. Han skal nok være derude. Men foran kameraet med Mikkel virker du jo utrolig selvsikker. Hvordan kommer det til udtryk i eksempelvis soveværelset?

Jeg ved ikke, om jeg som sådan er selvsikker, når det kommer til sex, men hvis det er med en fyr, som jeg er glad for, og som jeg føler mig tryg ved, så kommer det bestemt til udtryk. Så føler jeg, at jeg kan være mig selv, og så holder jeg mig ikke tilbage.

Til sidst vil vi gerne have dig til at røbe noget om dig selv, som man ikke lige skulle tro?

Mange spørger ofte, hvor meget jeg træner, og hvad jeg spiser for at have den krop, som jeg har. Svaret er ret simpelt: Jeg træner ikke, og jeg lever udelukkende af junkfood. At jeg ikke er overvægtig er mere held end forstand!

Tusind tak for din tid, Maja. Vi håber på at se dig tilbage i Paradise Hotel igen. Al mulig held og lykke herfra.

Fotograf: Mikkel Laumann

Hjemmeside: Mikkel Laumann Blog

Facebook: MikkelLaumannPhotography

Instagram: _mlaumann

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være næste måneds crush, som inkluderer et photoshoot med en professional fotograf - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook eller en mail til Feature-koordinator Simone på skh@connery.dk. Så vender vi tilbage, hvis det skulle blive aktuelt.

Har du ikke set, vores tidligere smukke Månedens Crush, Anna Opsal, så klik her

ANNONCE
Maja fra Paradise Hotel er Månedens Crush: - Jeg fortryder én ting jeg gjorde inde på hotellet
Del

Seneste nyt

ANNONCE