Magasinet M!

Maneater - hvor du spiller som en haj - sammenlignes med GTA

Nu kan DU være Jaws!

Har du nogensinde drømt om, at spille et open-world spil, hvor du udforsker verden fra en menneskesulten hajs udgangspunkt?

Det lyder fjollet, men spillet der blev vist frem på E3-messen, får ret stor opmærksomhed lige nu. 

Spillet hedder Maneater, og beskrives som et Shark-PG. Shark-playing-game, ikke RPG; role-playing-game. Her er det meningen, at man skal udvikle en tyrehaj, der som babyhaj er blevet mishandlet af en ondsindet fisker. Herfra er det hajens mål at blive et stort glubsk monster. 

ANNONCE
Maneater Shark Game Trailer

Spillets designer Bill Munk, fortæller til Kotaku: "Forestil dig Grand Theft Auto, men som en haj."

Maneater har blandt andet indkorporeret et wanted-system, der hvis hajen æder nok mennesker i et givent område, sætter en stigende grad af haj-jægere efter en. Man har også overvejet, om hajen kan blive fuld, af at æde en dødsdrukken svømmer. 

For at udvikle hajens færdigheder, skal man bruge XP. XP i Maneater kommer af at æde ting. Primært mennesker - men anything goes. Gradvist som man stiger i levels, vokser hajen - og ved specielle udviklingspunkter, får man mulighed for at vælge en speciel mutation til Maneater: Det kunne være metaltænder, så man kan bide både i stykker. Det kunne også være muterede lunger, så man kan bruge længere tid på den tørre side af en lækker badestrand. 

Nogenlunde solgt på idéen? 

Maneater udkommer i løbet af 2019 på Steam.

ANNONCE
Maneater. Alpha-gameplay
Del

Seneste nyt