Magasinet M!

Michelle er Ugens Instababe: Jeg løb direkte ind i en glasdør - foran 1200 mennesker

Eventpigen fra Varde, som for nylig har været i Holland, hvor hun fik en sød kommentar med på vejen.

Navn: Michelle Dunckel

Alder: 24 år

Beskæftigelse: Eventpige

Civilstatus: I et forhold

Bopæl: Varde

Særlige kendetegn: Mine øjne med mine lange vipper

Instagram: michelledunckel 

Snapchat: michelledunckel

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på [email protected]

ANNONCE

Michelle laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med - og stil en masse spørgsmål hele dagen!

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Det føles vildt. Det er da et selvtillidsboost, og jeg føler mig vildt beæret.

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg har en rigtig mærkelig humor, og er nok Simon Talbots største fan. Hele min humor er ligesom hans. Vi burde lave et standup-show sammen.

ANNONCE

Hvad er din yndlings TV serie, og hvorfor?

Det må være Gossip Girl. Ved ikke hvorfor, men kunne vildt godt tænke mig at prøve at leve som dem i New York. Så meget, at jeg faktisk for nogle år siden skulle have været au pair i New York, men endte med at springe fra, da jeg ikke kunne undvære min lillebror.

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave?

Den perfekte date for mig er faktisk første gang fyren tager mig med hjem til sin familie. Jeg synes, det viser rigtig meget fra fyrens side, hvor meget han gerne vil en. Ellers skulle det være noget, hvor man kommer hinanden lidt ved.

ANNONCE

Hvad er den sjoveste kommentar, du har fået?

Jeg var inde i en sexshop for nylig på Red Light District, og fik at vide på vej ud af døren af ekspedienten, at jeg havde flotte bryster. Det var lidt sjovt. Men, jeg får generelt mange sjove kommentarer fra folk, da jeg har en lidt speciel humor og er ligeglad med at gøre mig selv til grin, så det finder folk ret underholdende.

Hvad gør en mand sexet?

Når han har selvtillid. Men allermest når han tør vise sine følelser - selv når hans familie eller venner er omkring.

ANNONCE

Hvad er det vigtigste, du har lært om mænd?

At jo mere kostbar du er, desto mere vil de kæmpe for at få dig. Hvis du viser, du er interesseret for hurtigt, bliver man rimelig hurtigt smidt væk.

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Det tror jeg, hverken mine brødre eller min far skal læse.

ANNONCE

Hvad er du allermest stolt af?

Jeg er stolt af det menneske, jeg er blevet efter at have været rigtig meget igennem. Og, så er jeg stolt af, at jeg fik færdiggjort min uddannelse som materialist på trods af nogle barske år.

Hvad er du god til?

Jeg er god til at synge og ekstrem god til at huske sangtekster. Jeg kan nærmest alle de sange, jeg har hørt, udenad. Jeg skal lytte til en sang maks. 2 gange, så kan jeg den udenad. 

ANNONCE

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig.."

Jeg har aldrig været utro. Jeg er en ekstrem loyal person og kunne aldrig byde et andet menneske, at de skal føle, de ikke er gode nok.

Fortæl om din vådeste bytur

Jeg ved ikke, om det er den vådeste, men på min 18-års fødselsdag har jeg decideret LØBET med fuld kraft ind i en glasdør foran 1200 mennesker. Det var vildt pinligt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt